Karrykål med blommer

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(10 vurderinger)

45 min

Kålpølser er krydrede, faste pølser. De er ikke lavet af kål, men passer godt til kål.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 10 g smør
  • 1½ spsk madraskarry
  • 250 g hakket svinekød (ca. 6% fedt)
  • ½ dl vand
  • 500 g snittet hvidkål
  • 2 zittauerløg i halve ringe
  • 3 gulerødder i halveskrå skiver
  • 2 kålpølser i tynde skiver
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 3 blommer i både

Blommedressing

Tilbehør

  • 240 g groft rugbrød

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad smørret blive gyldent i en gryde. Tilsæt karry og lad det bruse af. Steg kødet i ca. 2 min., til det smuldrer og skifter farve. Kom vand, hvidkål, løg, gulerødder, kålpølser, salt og peber i gryden og kog retten ved svag varme og under låg i ca. 20 min. - rør af og til. Tilsæt blommer, varm retten godt igennem og smag til.

Blommedressing

Vend hakket blomme, honning, salt og peber i kvarken. Stil dressingen tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Smag til.

Sådan snitter du kål

Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8250 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 43 g
  • Protein: 29 %
  • Kulhydrat: 42 %
  • Fedt: 29 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag