Karrykål med blommer

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(10 vurderinger)

45 min

Kålpølser er krydrede, faste pølser. De er ikke lavet af kål, men passer godt til kål.

Ingredienser

Antal portioner

  • 10 g smør
  • 1½ spsk madraskarry
  • 250 g hakket svinekød (ca. 6% fedt)
  • ½ dl vand
  • 500 g snittet hvidkål
  • 2 zittauerløg i halve ringe
  • 3 gulerødder i halveskrå skiver
  • 2 kålpølser i tynde skiver
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 3 blommer i både

Blommedressing

Tilbehør

  • 240 g groft rugbrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad smørret blive gyldent i en gryde. Tilsæt karry og lad det bruse af. Steg kødet i ca. 2 min., til det smuldrer og skifter farve. Kom vand, hvidkål, løg, gulerødder, kålpølser, salt og peber i gryden og kog retten ved svag varme og under låg i ca. 20 min. - rør af og til. Tilsæt blommer, varm retten godt igennem og smag til.

Blommedressing

Vend hakket blomme, honning, salt og peber i kvarken. Stil dressingen tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Smag til.

Sådan snitter du kål

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8250 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 43 g
  • Protein: 29 %
  • Kulhydrat: 42 %
  • Fedt: 29 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: