Karrykål med blommer

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(8 vurderinger)

45 min

Kålpølser er krydrede, faste pølser. De er ikke lavet af kål, men passer godt til kål.

Ingredienser

Antal portioner
  • 10 g smør
  • 1½ spsk madraskarry
  • 250 g hakket svinekød (ca. 6% fedt)
  • ½ dl vand
  • 500 g snittet hvidkål
  • 2 zittauerløg i halve ringe
  • 3 gulerødder i halveskrå skiver
  • 2 kålpølser i tynde skiver
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 3 blommer i både

Blommedressing

Tilbehør

  • 240 g groft rugbrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad smørret blive gyldent i en gryde. Tilsæt karry og lad det bruse af. Steg kødet i ca. 2 min., til det smuldrer og skifter farve. Kom vand, hvidkål, løg, gulerødder, kålpølser, salt og peber i gryden og kog retten ved svag varme og under låg i ca. 20 min. - rør af og til. Tilsæt blommer, varm retten godt igennem og smag til.

Blommedressing

Vend hakket blomme, honning, salt og peber i kvarken. Stil dressingen tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Smag til.

Sådan snitter du kål

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8250 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 43 g
  • Protein: 29 %
  • Kulhydrat: 42 %
  • Fedt: 29 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: