Karrykål med blommer

Karrykål med blommer

45 min Hovedret

Karrykål er, som titlen antyder, en ret hvor kål og karry har hovedrollen. Her er der både anvendt hakket svinekød og kålpølser - der giver en dejlig krydret smag. Kålpølser er ikke lavet af kål - men passer fantastisk til fx kål i karry, da pølserne er både krydrede og faste. Det er virkelig enkelt med tilberedningen af karrykål - det hele foregår i én gryde - og serveres med rugbrød til. Denne opskrift har et lille tvist, da vi leger lidt med blommer, både i karrykålen og fintsnittet i den milde dressing, der supplerer karrykålen.

Mere inspiration

Endnu en skøn gryderet med kålpølser.

Velbekomme!
Tips

Du kan udelade pølserne og/eller udskifte svinekød med oksekød. Dressingen kan røres med alle slags syrnede naturelle produkter - brug, hvad du har i køleskabet.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

8030 kJ / 1919 kcal

Næringsindhold pr. 100g

390 kJ / 93 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2,4 g
Protein: 28,4 % 6,5 g
Kulhydrat: 39,1 % 9 g
Fedt: 32,5 % 3,4 g
Relateret video
Sådan snitter du kål

Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål.

Ingredienser