Karrysauce med æble og mangochutney

Bedømmelse

(0 vurderinger)

15 min

Den er både nem og smagfuld og passer dejligt til retter med fx ris og kylling.

Ingredienser

Antal portioner
  • 3½ dl Karolines Køkken® økologisk Fraiche 9% Økologisk fraiche 9%
  • 1 spsk hvedemel
  • 1 dl skrællet, finthakket, syrligt æbler fx belle de boskoop
  • 2 spsk hakket zittauerløg
  • 1 spsk hakket mild mangochutney
  • ½ tsk madraskarry
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør syrnet fløde sammen med mel i en tykbundet gryde. Tilsæt de øvrige ingredienser og varm saucen op under omrøring. Kog den igennem ved svag varme i ca. 3 min. og smag karrysaucen til.

Sådan redder du en sovs, der er for salt

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 2090 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 0,7 g
  • Protein: 10 %
  • Kulhydrat: 32 %
  • Fedt: 58 %

Print

Kilde: