Karrysauce med æble og mangochutney - Opskrifter - Arla

Karrysauce med æble og mangochutney

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

15 min

Den er både nem og smagfuld og passer dejligt til retter med fx ris og kylling.

Ingredienser

Antal portioner

  • 3½ dl Karolines Køkken® økologisk Fraiche 9% Økologisk fraiche 9%
  • 1 spsk hvedemel
  • 1 dl skrællet, finthakket, syrligt æbler fx belle de boskoop
  • 2 spsk hakket zittauerløg
  • 1 spsk hakket mild mangochutney
  • ½ tsk madraskarry
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør syrnet fløde sammen med mel i en tykbundet gryde. Tilsæt de øvrige ingredienser og varm saucen op under omrøring. Kog den igennem ved svag varme i ca. 3 min. og smag karrysaucen til.

Sådan redder du en sovs, der er for salt

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 2090 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 0,7 g
  • Protein: 10 %
  • Kulhydrat: 32 %
  • Fedt: 58 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: