Karrysauce med æble og mangochutney

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

15 min

Den er både nem og smagfuld og passer dejligt til retter med fx ris og kylling.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 3½ dl Karolines Køkken® økologisk Fraiche 9% Økologisk fraiche 9%
  • 1 spsk hvedemel
  • 1 dl skrællet, finthakket, syrligt æbler fx belle de boskoop
  • 2 spsk hakket zittauerløg
  • 1 spsk hakket mild mangochutney
  • ½ tsk madraskarry
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør syrnet fløde sammen med mel i en tykbundet gryde. Tilsæt de øvrige ingredienser og varm saucen op under omrøring. Kog den igennem ved svag varme i ca. 3 min. og smag karrysaucen til.

Sådan redder du en sovs, der er for salt

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 2090 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 0,7 g
  • Protein: 10 %
  • Kulhydrat: 32 %
  • Fedt: 58 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag