Karrysauce med æble og mangochutney

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

15 min

Den er både nem og smagfuld og passer dejligt til retter med fx ris og kylling.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 3½ dl Karolines Køkken® økologisk Fraiche 9% Økologisk Fraiche 9%
  • 1 spsk hvedemel
  • 1 dl skrællet, finthakket, syrligt æbler fx belle de boskoop
  • 2 spsk hakket zittauerløg
  • 1 spsk hakket mild mangochutney
  • ½ tsk madraskarry
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør syrnet fløde sammen med mel i en tykbundet gryde. Tilsæt de øvrige ingredienser og varm saucen op under omrøring. Kog den igennem ved svag varme i ca. 3 min. og smag karrysaucen til.

Sådan redder du en sovs, der er for salt

Er sovsen blevet for salt? Karolines Køkkenskole viser med et enkelt tip, hvordan du redder en sovs, der er for salt.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 2090 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 0,7 g
  • Protein: 10 %
  • Kulhydrat: 32 %
  • Fedt: 58 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag