Hvis du synes suppen er for tyk, kan du tilsætte ekstra vand. Du kan variere nudelsuppen fra gang til gang med de grøntsager, du lige har i køleskabet.
8742 kJ / 2089 kcal
350 kJ / 84 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 25 % | 5,1 g |
Kulhydrat: | 51,5 % | 10,6 g |
Fedt: | 23,5 % | 2,2 g |
Foretrækker du at lave karrysuppen selv, er her en opskrift.
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
1 liter
Karrysuppe
|
|
---|---|
2 dl
Vand
|
|
300 g
Kyllingeinderfileter i små tern
|
|
2
Finthakkede løg (ca. 150 g)
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
75 g
Tørrede ægnudler - knækket i mindre stykker
|
|
2 bundter
Forårsløg i skrå skiver (ca. 200 g)
|
|
2
Røde og gule peberfrugter i tern (ca. 300 g)
|
1 bundt
Frisk koriander
|
---|
240 g
Groft brød
|
---|