Karrysuppe med nudler og kylling
30 min

Karrysuppe med nudler og kylling

Varier din karrysuppe med rester fra køleskabet og du gør den dermed mere fyldig og forskellig fra gang til gang.
Bedømmelse (30 vurderinger)

Min bedømmelse:

Karrysuppe med nudler og kylling

Varier din karrysuppe med rester fra køleskabet og du gør den dermed mere fyldig og forskellig fra gang til gang.

Antal portioner
  • 1 liter Karolines Køkken® Mild Karrysuppe
  • 2 dl vand
  • 300 g kyllingeinderfileter i små tern
  • 2 finthakkede zittauerløg (ca. 150 g)
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 75 g tørrede ægnudler - knækket i mindre stykker
  • 10 forårsløg i skrå skiver (ca. 150 g)
  • 2 gule peberfrugter i tern (ca. 300 g)

Pynt

  • friske korianderblade

Tilbehør

  • 240 g groft brød

Fremgangsmåde:

Hæld karrysuppe og vand i en tykbundet gryde og bring suppen i kog under omrøring. Tilsæt kyllingekød, løg, salt og peber. Lad suppen koge ved jævn varme i ca. 2 min. - rør af og til. Tilsæt de knækkede nudler, forårsløg og peberfrugter. Kog suppen i yderligere ca. 2 min. - til nudlerne er "løst op" og møre, men ikke bløde. Smag til.

Tip

Hvis du synes suppen er for tyk, kan du tilsætte ekstra vand.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 8270 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17,3 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 50 %
  • Fedt: 26 %
Print