Kartoffelfrikadeller med ost

Nøglehulsmærket opskrift

Kartoffelfrikadeller med ost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(58 vurderinger)

45 min

Nøglehulsmærket opskrift

Enkel vegetarret med cremet dip og dampede grøntsager.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Krydderurtedressing

Kartoffelfrikadeller - 16 stk.

Salat

  • 1 liter vand
  • 3 fintsnittede porrer (ca. 300 g)
  • 4 farvede gulerødder i lange strimler (ca. 300 g)

Tilbehør

  • 200 g groft brød

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Krydderurtedressing

Vend alle ingredienserne sammen og stil dressingen tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Smag til.

Kartoffelfrikadeller

Kom kartoflerne i en skål og mos dem med en gaffel. Tilsæt ost, æg, rasp, løg og krydderier og rør blandingen godt sammen. Lad halvdelen af smørret blive gyldent i en pande. Form halvdelen af kartoffelblandingen til 8 små frikadeller, fx med en ske. Steg frikadellerne på 3 sider ved jævn varme (ca. 7 min. i alt). Tag de stegte kartoffelfrikadeller op af panden og hold dem varme. Steg de sidste frikadeller i resten af smørret

Salat

Bring vandet i kog i en gryde og kog porrerne i ca. 1 min. Skyl dem i koldt vand og dup dem tørre med et viskestykke. Vend porrer og gulerødder sammen med dressingen, anret salaten på et fad og server den sammen med brød og de lune deller_

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8530 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 34 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 48 %
  • Fedt: 28 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag