Kartoffelfrittata med ost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(14 vurderinger)

1 timer

En hurtig æggekage til aftensmaden - brug evt. rester fra dagen før.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 2 finthakkede zittauerløg (ca. 200 g)
  • ½ spsk rapsolie
  • ¾ kg kartofler i tern
  • 250 g knoldselleri i tern
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1½ dl vand

Tilbehør

  • 200 g ristet rugbrød

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Sauter løg i en gryde med fedtstof. Vend kartoffeltern og knoldselleri i, krydr med salt og peber og spæd med vand. Lad blandingen simre til grøntsagerne er næsten møre - ca. 10 min. Hæld væsken fra.

Pisk æggene sammen med mælk, salt og peber og vend grøntsagsblandingen, rød peber og revet ost i. Smelt fedtstoffet i en stor pande og hæld æggemassen på. Steg frittataen til den er gennemvarm og gylden, ca. 20 min. De sidste 5 min. lægges låg på, så overfladen stivner.

Tip

Server en god salat til kartoffelfrittataen med vinaigrette dressing.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9070 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 42,8 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 52 %
  • Fedt: 30 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag