Kartoffelfrittata med ost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(14 vurderinger)

1 timer

En hurtig æggekage til aftensmaden - brug evt. rester fra dagen før.

Ingredienser

Antal portioner

  • 2 finthakkede zittauerløg (ca. 200 g)
  • ½ spsk rapsolie
  • ¾ kg kartofler i tern
  • 250 g knoldselleri i tern
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1½ dl vand

Tilbehør

  • 200 g ristet rugbrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Sauter løg i en gryde med fedtstof. Vend kartoffeltern og knoldselleri i, krydr med salt og peber og spæd med vand. Lad blandingen simre til grøntsagerne er næsten møre - ca. 10 min. Hæld væsken fra.

Pisk æggene sammen med mælk, salt og peber og vend grøntsagsblandingen, rød peber og revet ost i. Smelt fedtstoffet i en stor pande og hæld æggemassen på. Steg frittataen til den er gennemvarm og gylden, ca. 20 min. De sidste 5 min. lægges låg på, så overfladen stivner.

Tip

Server en god salat til kartoffelfrittataen med vinaigrette dressing.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9070 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 42,8 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 52 %
  • Fedt: 30 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: