Kartoffelfrittata med ost

Bedømmelse

(14 vurderinger)

1 timer

En hurtig æggekage til aftensmaden - brug evt. rester fra dagen før.

Ingredienser

Antal portioner
  • 2 finthakkede zittauerløg (ca. 200 g)
  • ½ spsk rapsolie
  • ¾ kg kartofler i tern
  • 250 g knoldselleri i tern
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1½ dl vand

Tilbehør

  • 200 g ristet rugbrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Sauter løg i en gryde med fedtstof. Vend kartoffeltern og knoldselleri i, krydr med salt og peber og spæd med vand. Lad blandingen simre til grøntsagerne er næsten møre - ca. 10 min. Hæld væsken fra.

Pisk æggene sammen med mælk, salt og peber og vend grøntsagsblandingen, rød peber og revet ost i. Smelt fedtstoffet i en stor pande og hæld æggemassen på. Steg frittataen til den er gennemvarm og gylden, ca. 20 min. De sidste 5 min. lægges låg på, så overfladen stivner.

Tip

Server en god salat til kartoffelfrittataen med vinaigrette dressing.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9070 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 42,8 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 52 %
  • Fedt: 30 %

Hvor finder jeg et Arla produkt?

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilke butikker der har Arlas produkter nær dig

Hvis du leder efter et specifikt produkt nær dig, kan du nu bruge vores nye "Find butik" service. Denne service hjælper dig til at finde ud af, hvilke butikker tæt på dig, der har netop det Arla produkt du leder efter.

Find produkt

Find produkt

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilket udvalg af Arla produkter en specifik butik har

Hvis du er i tvivl om hvilke Arla produkter din nærmeste butik fører, kan du med denne service få hjælp til at ikke at køre forgæves

Find forhandler

Find forhandler

Print

Kilde: