Kartoffellasagne
1 time 40 min
•
Arbejdstid: 30 min
•
Lun, lækker lasagne med kartofler og hakket oksekød. Server med salat af tomat og agurk.
Ingredienser
|
½ tsk
Rapsolie
|
|
|---|---|
|
400 g
Hakket oksekød (ca. 6% fedt)
|
|
|
2
Hakkede løg (ca. 150 g)
|
|
|
1
Lille knust fed hvidløg
|
|
|
1 dåse
Koncentreret tomatpuré (ca. 70 g)
|
|
|
1 tsk
Tørret oregano
|
|
|
2 tsk
Mild paprika
|
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
|
|
Friskkværnet peber
|
|
|
2 dl
Vand
|
|
|
1 kg
Skrællede kartofler
|
|
½ liter
Let mornaysauce
|
|---|
Tilbehør
|
200 g
Tomater i halve
|
|
|---|---|
|
1
Agurk i skiver (ca. 300 g)
|
|
|
100 g
Fintsnittet lilla spidskål
|
Sådan gør du
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
274 kJ / 66 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,1 g |
| Protein: | 4,9 g |
| Fedt: | 1,4 g |
| Kulhydrat: | 8,2 g |
Relateret video
Sådan knuser og hakker du hvidløg
Karolines køkken viser, hvordan du nemt knuser eller hakker et fed hvidløg.