Kartoffelmad krydret med spegepølse

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(13 vurderinger)

30 min

Rugbrød med kartoffel og spegepølse - dejligt!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 150 g kogt kartofler
  • 100 g Buko® Pikant Light Flødeost pikant 40+
  • 4 forårsløg i tynde skiver
  • 25 g grofthakket spegepølser, fx lufttørret spansk
  • 4 skiver groft rugbrød
  • groftkværnet peber

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Mos kartoflerne groft og vend dem sammen med flødeost, forårsløg, spegepølse og friskkværnet peber. Smag til. Læg rugbrødsskiverne sammen om kartoffelblandingen og pak dem ind i film. Stil dem i køleskabet indtil serveringen. Del evt. kartoffelmadderne i kvarte.

Tip

Kartoffelmadderne kan laves dagen før.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 3370 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 18,8 g
  • Protein: 14 %
  • Kulhydrat: 58 %
  • Fedt: 28 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag