Kartoffelmad krydret med spegepølse

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(12 vurderinger)

30 min

Rugbrød med kartoffel og spegepølse - dejligt!

Ingredienser

Antal portioner

  • 150 g kogt kartofler
  • 100 g Buko® Pikant Light Pikant Light
  • 4 forårsløg i tynde skiver
  • 25 g grofthakket spegepølser, fx lufttørret spansk
  • 4 skiver groft rugbrød
  • groftkværnet peber

Sådan gør du

Sådan gør du

Mos kartoflerne groft og vend dem sammen med flødeost, forårsløg, spegepølse og friskkværnet peber. Smag til. Læg rugbrødsskiverne sammen om kartoffelblandingen og pak dem ind i film. Stil dem i køleskabet indtil serveringen. Del evt. kartoffelmadderne i kvarte.

Tip

Kartoffelmadderne kan laves dagen før.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 3370 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 18,8 g
  • Protein: 14 %
  • Kulhydrat: 58 %
  • Fedt: 28 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: