Kartoffelmad krydret med spegepølse

Bedømmelse

(8 vurderinger)

30 min

Rugbrød med kartoffel og spegepølse - dejligt!

Ingredienser

Antal portioner
  • 150 g kogt kartofler
  • 100 g Buko® Pikant Light Pikant Light
  • 4 forårsløg i tynde skiver
  • 25 g grofthakket spegepølser, fx lufttørret spansk
  • 4 skiver groft rugbrød
  • groftkværnet peber

Sådan gør du

Sådan gør du

Mos kartoflerne groft og vend dem sammen med flødeost, forårsløg, spegepølse og friskkværnet peber. Smag til. Læg rugbrødsskiverne sammen om kartoffelblandingen og pak dem ind i film. Stil dem i køleskabet indtil serveringen. Del evt. kartoffelmadderne i kvarte.

Tip

Kartoffelmadderne kan laves dagen før.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 3370 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 18,8 g
  • Protein: 14 %
  • Kulhydrat: 58 %
  • Fedt: 28 %

Print

Kilde: