Kartoffelmos med blandede grøntsager
45 min
•
Masser af gode grøntsager. Kan spises som selvstændig ret eller til stort set alt kød.
Ingredienser
750 g
Melede kartofler i grove stykker
|
|
---|---|
½
Knoldselleri i grove stykker (ca. 200 g)
|
|
¾ liter
Vand
|
|
1 dl
Hakket persille
|
|
1½ dl
Mælk
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
Blandede grøntsager
10 g
Smør
|
|
---|---|
3
Grofthakkede løg (ca. 200 g)
|
|
1
Grøn squash i grove stykker (ca. 200 g)
|
|
2
Grofthakkede tomater (ca. 200 g)
|
|
1 tsk
Tørret basilikum
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
200 g
Salatost i tern
|
Tilbehør
500 g
Røget kylling
|
---|
Sådan gør du
Blandede grøntsager
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
8583 kJ / 2051 kcal
Næringsindhold pr. 100g
268 kJ / 64 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1 g |
Protein: | 31,5 % | 5 g |
Kulhydrat: | 32,3 % | 5,1 g |
Fedt: | 36,2 % | 2,6 g |