Kartoffelmos med brændende kylling
30 min
•
&format=webp)
Dobbelt ordspil med henvisning til den brændende kærlighed og til at retten er lidt stærk.
Ingredienser
1 liter
Vand
|
|
---|---|
1¼ kg
Melede kartofler i grove stykker
|
|
1½ dl
Madlavningsfløde
|
|
400 g
Frossen helbladet spinat
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
8 skiver
Bacon (ca. 125 g)
|
|
---|---|
1 spsk
Rapsolie
|
|
300 g
Hakket kyllingekød
|
|
3
Rødløg i meget tynde både (ca. 300 g)
|
|
1 spsk
Finthakket rød chilipeber (ca. spsk)
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
Tilbehør
150 g
Syltede agurker
|
---|
Sådan gør du
Kartoffelmos
Bacon og kylling
Servering
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
258 kJ / 62 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 1,2 g |
Protein: | 3,3 g |
Fedt: | 2,2 g |
Kulhydrat: | 7,1 g |
