Kartoffelpandekage med hytteostsalat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(9 vurderinger)

60+ min

Lækre kartoffelpandekager - pandekager på en ny måde.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Hytteostsalat

  • 3 melede kartofler
  • 2 søde kartofler
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 10 g smør
  • 150 g blade af egeløvsalat
  • 1 rødløg i tynde både

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Hytteostsalat

Læg baconskiverne i en kold pande og steg dem ved kraftig varme i ca. 2 min. Skru ned til jævn varme og steg derefter baconskiverne til de er gyldne og sprøde. Lad baconen dryppe af på et stykke køkkenrulle. Knæk baconen i mindre stykker. Halver tomaterne og fjern de våde kerner. Skær tomatkødet i tern. Rør hytteosten sammen med hvidløg, baconstykker og tomattern. Lad hytteostsalaten stå tildækket i køleskabet i ca. ½ time. Smag til.

Skræl de 2 slags kartofler og riv dem groft. Bland kartoflerne med salt og peber. Lad halvdelen af smørret blive gyldent i en stegepande (ca. 21 cm i diameter). Pres kartoffelblandingen godt sammen i panden og steg "pandekagen" ved jævn varme i ca. 15 min. Lad kartoffelpandekagen glide over på et stort grydelåg. Kom resten af smørret på kartoffelpandekagen og læg panden over som låg. Vend den hurtigt rundt og steg videre ved jævn varme i ca. 15 min. Skær kartoffelpandekagen i mindre trekanter og server dem varme sammen med hytteostsalat, salat og løg.

Sådan knuser og hakker du hvidløg

Karolines køkken viser, hvordan du nemt knuser eller hakker et fed hvidløg.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 4260 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 19,1 g
  • Protein: 27 %
  • Kulhydrat: 50 %
  • Fedt: 23 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag