Kartoffelpizza med gedeost
45 min
•
&format=webp)
Skøn kartoffelpizza i al sin enkelthed. Det italienske køkken når det er bedst: Få gode ingredienser og maximal smag. Grovpizza med gedeost, "The big G" er uimodståelig, hvis du er til gedeost - ellers kan du jo nemt vælge en anden ost.
Ingredienser
1
Pizzadej, evt. fuldkorn (ca. 300 g)
|
---|
500 g
Kartofler i meget tynde skiver
|
|
---|---|
2 spsk
Olivenolie
|
|
1 spsk
Finthakket frisk rosmarin
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
200 g
Blød gedeost i rulle
|
Pynt
Små bløde rosmarinkviste
|
|
---|---|
Flagesalt
|
|
Groftkværnet peber
|
Sådan gør du
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Du kan dryppe akaciehonning på pizzaen, så bliver den lidt dessertagtig.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
7891 kJ / 1886 kcal
Næringsindhold pr. 100g
762 kJ / 182 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 13,7 % | 6,1 g |
Fedt: | 38,3 % | 7,9 g |
Kulhydrat: | 48 % | 21,5 g |
