Kartoffelpizza med gedeost
45 min
•
&format=webp)
Skøn kartoffelpizza i al sin enkelthed. Det italienske køkken når det er bedst: Få gode ingredienser og maximal smag. Grovpizza med gedeost, "The big G" er uimodståelig, hvis du er til gedeost - ellers kan du jo nemt vælge en anden ost.
Ingredienser
1
Pizzadej, evt. fuldkorn (ca. 300 g)
|
---|
500 g
Kartofler i meget tynde skiver
|
|
---|---|
2 spsk
Olivenolie
|
|
1 spsk
Finthakket frisk rosmarin
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
200 g
Blød gedeost i rulle
|
Pynt
Små bløde rosmarinkviste
|
|
---|---|
Flagesalt
|
|
Groftkværnet peber
|
Sådan gør du
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Du kan dryppe akaciehonning på pizzaen, så bliver den lidt dessertagtig.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
762 kJ / 182 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 1,4 g |
Protein: | 6,1 g |
Fedt: | 7,9 g |
Kulhydrat: | 21,5 g |
