Kartoffelsalat med blomkål og grillet peberfrugt
30 min
•
Dejlig sommermad og god duft fra grillen hvis du selv laver peberfrugter.
Ingredienser
Peberfrugtyoghurt
|
50 g
Afdryppede grillede peberfrugter i olie
|
|
|---|---|
|
2½ dl
Yoghurt 10%
|
|
|
½ tsk
Groft salt
|
Kartoffelsalat
|
1 kg
Varme, kogte nye kartofler
|
|
|---|---|
|
400 g
Blomkål i små buketter og stokken i mindre stykker
|
|
|
200 g
Afdryppede, grillede peberfrugter i olie
|
|
|
50 g
Renset feldsalat
|
|
|
½ tsk
Havsalt, fx maldon
|
|
|
Friskkværnet peber
|
Hertil
|
1
Grillet flanksteak (ca. 400 g)
|
|---|
Sådan gør du
Peberfrugtyoghurt
Kartoffelsalat
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
I stedet for grillede peberfrugter i olie - kan du selv grille peberfrugterne på grillen sammen med kødet. Peberfrugterne skal blive godt sorte - læg dem i en plasticpose og lad dem hvile i ca. 15 min. Pil herefter skindet af og skær peberfrugterne i mindre stykker.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
273 kJ / 65 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,2 g |
| Protein: | 5,1 g |
| Fedt: | 2 g |
| Kulhydrat: | 6,6 g |
Relateret video
Hvordan koger man nye kartofler
Se her hvordan du koger nye kartofler. Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nænsomt koger nye kartofler - så smag og konsistens giver den helt rigtige smag af sommer.