Kartoffelsalat med hytteost og røgede mandler

Nøglehulsmærket opskrift

Kartoffelsalat med hytteost og røgede mandler

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(16 vurderinger)

30 min

Nøglehulsmærket opskrift

Hurtig og nem kartoffelsalat, som strutter af grøntsager og velsmag.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 kg kolde, kogte små kartofler
  • 1 rød peberfrugt i tern
  • 250 g Karolines Køkken® Hytteost 4% Hytteost naturel 4%
  • 2½ spsk peberfrugtpesto
  • 2 tsk friskpresset citronsaft
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Kyllingehakkebøffer

  • 400 g hakket kyllingekød (ca. 5% fedt)
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 100 g renset feldsalat i buketter
  • 1 agurk i stave
  • 50 g røgede mandler
  • 3 spsk fintklippet purløg eller persille

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Vend de kolde kartofler og peberfrugt (gem lidt til pynt) sammen med hytteost, pesto, citronsaft, salt og peber. Stil kartoffelsalaten tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Smag til.

Kyllingehakkebøffer

Form 4 bøffer. Lad en grillpande blive godt varm - ca. 4 min. ved kraftig varme. Brun bøfferne ved kraftig varme, ca. 1 min. på hver side. Skru ned til jævn varme og steg dem ca. 3 min. på hver side - tjek at kødsaften er klar. Tag kyllingehakkebøfferne op og lad dem hvile tildækket i ca. 2 min.

Læg en rede af feldsalat og agurkestave på et fad. Anret kartoffelsalaten midt på fadet og pynt med peberfrugt, mandler og purløg.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8450 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 26,1 g
  • Protein: 30 %
  • Kulhydrat: 43 %
  • Fedt: 27 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag