Kartoffelsalat med hytteost og røgede mandler
30 min
Nøglehulsmærket opskrift

Kartoffelsalat med hytteost og røgede mandler

Hurtig og nem kartoffelsalat, som strutter af grøntsager og velsmag.
Nøglehulsmærket opskrift
30 min
Nøglehulsmærket opskrift
Bedømmelse (9 vurderinger)

Min bedømmelse:

Kartoffelsalat med hytteost og røgede mandler

Nøglehulsmærket opskrift

Hurtig og nem kartoffelsalat, som strutter af grøntsager og velsmag.

Antal portioner

Kyllingehakkebøffer

  • 400 g hakket kyllingekød (ca. 5% fedt)
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 100 g renset feldsalat i buketter
  • 1 agurk i stave
  • 50 g røgede mandler
  • 3 spsk fintklippet purløg eller persille

Fremgangsmåde:

Vend de kolde kartofler og peberfrugt (gem lidt til pynt) sammen med hytteost, pesto, citronsaft, salt og peber. Stil kartoffelsalaten tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Smag til.

Kyllingehakkebøffer

Form 4 bøffer. Lad en grillpande blive godt varm - ca. 4 min. ved kraftig varme. Brun bøfferne ved kraftig varme, ca. 1 min. på hver side. Skru ned til jævn varme og steg dem ca. 3 min. på hver side - tjek at kødsaften er klar. Tag kyllingehakkebøfferne op og lad dem hvile tildækket i ca. 2 min.

Læg en rede af feldsalat og agurkestave på et fad. Anret kartoffelsalaten midt på fadet og pynt med peberfrugt, mandler og purløg.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 8450 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 26,1 g
  • Protein: 30 %
  • Kulhydrat: 43 %
  • Fedt: 27 %
Print