Kartofler i airfryer
35 min
•
Arbejdstid: 10 min
•
Kartofler i airfryer resulterer i et dejlig sprødt ydre og et blødt indre. De sprøde kartofler gør det godt, både som et lækkert tilbehør til din aftensmad eller som en lille hyggesnack. Server dem som her, med en lækker cremet salatost, eller med din yndlings pesto, dip eller tapenade. Hvis du tilsætter to tsk bagepulver til kogevandet, når du koger dine kartofler, bliver de endnu sprødere når du efterfølgende bager dem i airfryeren.
Ingredienser
750 g
Kartofler
|
|
---|---|
1 tsk
Paprika, fx Piment d'espelette
|
|
2 spsk
Olivenolie
|
|
2 tsk
Groft salt
|
150 g
Salatost
|
|
---|---|
2 spsk
Persillepesto
|
|
3 spsk
Vand
|
Sådan gør du
Tilsæt 2 tsk bagepulver til kogevandet, når du koger dine kartofler. Det giver kartoflerne en mere porøs overflade, som gør kartoflerne ekstra sprøde, når du efterfølgende bager dem i din airfryer.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
5482 kJ / 1310 kcal
Næringsindhold pr. 100g
541 kJ / 129 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,6 g |
Protein: | 11,1 % | 3,5 g |
Kulhydrat: | 40,2 % | 12,8 g |
Fedt: | 48,7 % | 7,1 g |