Kefir med gryn, rug og quinoa

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

15 min

Kefir til morgenmad er en god start på dagen - server den iskolde og perlende kefir i selskab med gryn, rug, quinoa og friske bær.

Ingredienser

Antal portioner
  • 5 dl Arla® kefir Kefir
  • 75 g havregrynsblanding med rug og quinoa
  • 100 g friske, skyllede bær, fx blåbær, jordbær eller hindbær
  • 1 pære i tynde skiver (ca. 75 g)
  • 50 g tørrede tranebær
  • 25 g grofthakkede mandler

Sådan gør du

Sådan gør du

Hæld kefir i to skåle og fordel havregryn herpå. Fordel bær, pærer, tranebær og grofthakkede mandler ovenpå og server straks.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 3640 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 18,1 g
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 62 %
  • Fedt: 23 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: