Kefir med gryn, rug og quinoa

Kefir med gryn, rug og quinoa

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

15 min

Kefir til morgenmad er en god start på dagen - server den iskolde og perlende kefir i selskab med gryn, rug, quinoa og friske bær.

Ingredienser

Antal portioner

  • 5 dl Arla® kefir Kefir
  • 75 g havregrynsblanding med rug og quinoa
  • 100 g friske, skyllede bær, fx blåbær, jordbær eller hindbær
  • 1 pære i tynde skiver (ca. 75 g)
  • 50 g tørrede tranebær
  • 25 g grofthakkede mandler

Sådan gør du

Sådan gør du

Hæld kefir i to skåle og fordel havregryn herpå. Fordel bær, pærer, tranebær og grofthakkede mandler ovenpå og server straks.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 3640 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 18,1 g
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 62 %
  • Fedt: 23 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: