Kefir med gryn, rug og quinoa
15 min

Kefir med gryn, rug og quinoa

Kefir til morgenmad er en god start på dagen - server den iskolde og perlende kefir i selskab med gryn, rug, quinoa og friske bær.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Kefir med gryn, rug og quinoa

Kefir til morgenmad er en god start på dagen - server den iskolde og perlende kefir i selskab med gryn, rug, quinoa og friske bær.

Antal portioner
  • 5 dl Arla® kefir
  • 75 g havregrynsblanding med rug og quinoa
  • 100 g friske, skyllede bær, fx blåbær, jordbær eller hindbær
  • 1 pære i tynde skiver (ca. 75 g)
  • 50 g tørrede tranebær
  • 25 g grofthakkede mandler

Fremgangsmåde:

Hæld kefir i to skåle og fordel havregryn herpå. Fordel bær, pærer, tranebær og grofthakkede mandler ovenpå og server straks.

Kilde:
  • Energiindhold for hele retten: 3640 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 18,1 g
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 62 %
  • Fedt: 23 %
Print