Kefir med gryn, rug og quinoa

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

15 min

Kefir til morgenmad er en god start på dagen - server den iskolde og perlende kefir i selskab med gryn, rug, quinoa og friske bær.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 5 dl Arla® kefir Kefir
  • 75 g havregrynsblanding med rug og quinoa
  • 100 g friske, skyllede bær, fx blåbær, jordbær eller hindbær
  • 1 pære i tynde skiver (ca. 75 g)
  • 50 g tørrede tranebær
  • 25 g grofthakkede mandler

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Hæld kefir i to skåle og fordel havregryn herpå. Fordel bær, pærer, tranebær og grofthakkede mandler ovenpå og server straks.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 3640 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 18,1 g
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 62 %
  • Fedt: 23 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag