Jul uden klejner? Nej, vel? Klejner er et symbol for julen og selv om de kan være lidt omstændige at få fremstillet - så kaster vi os glade over projektet. Hjemmelavede klejner, lige som de skal være - følg opskriften her og nyd den dejlige stemning, når du vrider klejner. Kardemomme og citronskal giver lige den duft og smag, som julens bedste klejner skal have.
Klejnerne kan fryses. Varm de optøede kljner på en brødrister eller i ovnen.
Hvis fedtstoffet bruser under kogningen, er det fordi der er for mange klejner i gryden. Klejnerne kan gemmes i en kagedåse i ca. 1 uge. Varm dem på en brødrister eller i ovnen.
25156 kJ / 6012 kcal
2670 kJ / 638 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,8 g |
Protein: | 1,8 % | 2,9 g |
Kulhydrat: | 16,7 % | 26,3 g |
Fedt: | 81,5 % | 58,8 g |