Er du mere til de bløde klejner?
Klejnerne kan fryses. Varm de optøede kljner på en brødrister eller i ovnen.
Hvis fedtstoffet bruser under kogningen, er det fordi der er for mange klejner i gryden. Klejnerne kan gemmes i en kagedåse i ca. 1 uge. Varm dem på en brødrister eller i ovnen.
25134 kJ / 6007 kcal
2668 kJ / 638 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,8 g |
Protein: | 1,7 % | 2,6 g |
Kulhydrat: | 16,8 % | 26,3 g |
Fedt: | 81,5 % | 58,8 g |
Stort æg
|
1 |
---|---|
Sukker (ca. 1¼ dl)
|
100 g |
Smør - smeltet
|
50 g |
2 spsk | |
Cognac
|
1 spsk |
Stødt kardemomme
|
½ tsk |
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
1 spsk |
Friskpresset citronsaft
|
1 tsk |
Hvedemel (ca. 3½ dl)
|
200 g |
Palmin eller raffinol - til kogning
|
500 g |
---|