Kødboller med ost i tomatsauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(85 vurderinger)

30 min

Enkel pastaret med masser af smag!

Ingredienser

Antal portioner
  • 1 spsk rapsolie
  • 3 grofthakkede zittauerløg
  • 4 små knuste fed hvidløg
  • 4 kviste af frisk timian
  • 750 g grofthakkede tomater eller 2 dåser hakkede tomater
  • 1½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1 tsk sukker
  • 500 g frisk pasta, fx tagliatelle

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad olien blive varm i en sauterpande. Tilsæt løg og hvidløg og svits dem indtil de bliver klare. Tilsæt timian og tomater. Lad saucen simre i ca. 10 min. - rør af og til. Tilsæt salt, peber og sukker og smag til.

Rør kød, ost og peber sammen. Tril kødblandingen mellem hænderne til kugler på størrelse med valnødder. Kom kødbollerne ned i tomatsaucen. Kog ved svag varme og under låg i ca. 15 min.

Kog pastaen som angivet på emballagen. Den skal være mør uden at være blød.

Sådan knuser og hakker du hvidløg

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 11840 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 19 g
  • Protein: 27 %
  • Kulhydrat: 46 %
  • Fedt: 27 %

Print

Kilde: