Italiensk inspireret tomatsuppe
30 min
•
Nem tomatsuppe med inspiration fra Italien. Denne skønne tomatsuppe med masser af grøntsager, pasta og parmesan kan nemt blive en af familiens klassikere.
Ingredienser
|
250 g
Tørret pasta, fx suppehorn
|
|---|
|
10 g
Smør
|
|
|---|---|
|
5
Gulerødder i små tern (ca. 250 g)
|
|
|
4 stilke
Bladselleri i små tern (ca. 200 g)
|
|
|
2
Finthakkede rødløg (ca. 150 g)
|
|
|
2
Små, finthakkede fed hvidløg
|
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
|
1 liter
Tomatsuppe
|
|
50 g
Parmigiano reggiano i flager
|
|
|---|---|
|
2 spsk
Tørristede pinjekerner
|
|
|
1 dl
Grofthakkede basilikumblade
|
|
|
Friskkværnet peber
|
Sådan gør du
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
438 kJ / 105 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,1 g |
| Protein: | 3,7 g |
| Fedt: | 3,7 g |
| Kulhydrat: | 14 g |