Kold agurkesuppe med laks og mynte
30 min
•
Her en dejlig opskrift på kold agurkesuppe. Grøn og skøn at skue - læsker dejligt på en varm sommerdag. Den kolde agurkesuppe serveres med fyld af af laks, salt hvid ost og edamamebønner.
Ingredienser
|
3
Agurker (ca. 900 g)
|
|
|---|---|
|
½
Avocado - uden skal og sten (ca. 75 g)
|
|
|
5 dl
Vand
|
|
|
1 spsk
Koncentreret grøntsagsfond
|
|
|
10
Isterninger
|
|
|
4 spsk
Hakkede mynteblade
|
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
|
Friskkværnet peber
|
|
½ liter
Kogende vand
|
|
|---|---|
|
5
Grofthakkede skalotteløg (ca. 200 g)
|
|
200 g
Varmrøget laks i mundrette bidder
|
|
|---|---|
|
100 g
Smuldret salatost i tern
|
|
|
100 g
Optøede edamamebønner
|
Tilbehør
|
350 g
Ristet groft flute
|
|---|
Sådan gør du
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Pynt evt. med frisk rød chili i tynde ringe.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
274 kJ / 66 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 0,9 g |
| Protein: | 3,5 g |
| Fedt: | 2,5 g |
| Kulhydrat: | 7,2 g |
Relateret video
Sådan skærer du en avocado
Avocadoer kan drille lidt, når de skæres. Karolines Køkkenskole viser her et trick til, hvordan du nemt fjerner stenen fra en avocado.