Kold fraichesuppe og hvidløgsbruschetta med filet - Opskrifter - Arla

Kold fraichesuppe og hvidløgsbruschetta med filet

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(6 vurderinger)

45 min

En læskende, frisk kold suppe med sprøde bruchettaer....man kan næsten høre Middelhavets bølger skvulpe i baggrunden.

Ingredienser

Antal portioner

  • 6 tykke skiver grovbrød
  • 1 stort pillet fed hvidløg
  • 1 spsk olivenolie
  • 200 g røget svinefilet i tynde skiver
  • ½ agurk i skiver
  • 1 dl fintklippet purløg

Sådan gør du

Sådan gør du

Vend fraiche, bouillon, salt og peber sammen. Bland agurk, radiser og tomater. Kom halvdelen af grønsagsblandingen i suppen og gem resten til pynt. Stil suppen tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Smag til.

Sæt imens en bageplade til opvarmning i ovnen. Læg brødskiverne på et stykke bagepapir og træk det over på den varme plade. Rist brødet midt i ovnen. Flæk hvidløget og gnid det på de ristede brødskiver. Del dem evt. i halve. Dryp olie på brødet og fordel filet, agurk og halvdelen af den klippede purløg.

Server den kolde fraichesuppe sammen med grønsagsblanding, resten af purløgdrysset og de lune bruschetta.

Ristning

Ca. 5 min. ved 225°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8070 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 25,9 g
  • Protein: 19 %
  • Kulhydrat: 51 %
  • Fedt: 30 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: