Kold krydret tomatsuppe
60+ min

Kold krydret tomatsuppe

Kold krydret tomatsuppe - en dejlig forret på en varm sommerdag. Det er vigtigt suppen er meget kold når den spises.
Bedømmelse (4 vurderinger)

Min bedømmelse:

Kold krydret tomatsuppe

Kold krydret tomatsuppe - en dejlig forret på en varm sommerdag. Det er vigtigt suppen er meget kold når den spises.

Antal portioner
  • 1½ dl vand
  • ¼ tsk cayennepeber
  • 1 stort knust fed hvidløg
  • ½ tsk sukker
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Tilbehør

Fremgangsmåde:

Rør vand, cayennepeber, hvidløg, sukker, salt og peber sammen i en lille skål. Hæld tomatsuppen i en stor skål og rør krydderiblandingen i. Stil suppen tildækket i køleskabet i mindst 1 time. Smag til.

Ved serveringen

Hæld suppen i små kolde skåle. Fordel grøntsagerne i suppen og kom lidt fraiche på toppen. Server brød og resten af fraichen i en lille skål ved siden af.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 5450 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 9 g
  • Protein: 12 %
  • Kulhydrat: 51 %
  • Fedt: 37 %
Print

Vin match

Sauvignon Blanc Loire, Frankrig

Et oplagt vinvalg til denne ret er en tør hvidvin på sauvignon blanc-druen, gerne en sancerre eller poully-fumé Kilde: Martin Nordkvist

Læs også om vin til tomat