Kold krydret tomatsuppe

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(10 vurderinger)

60+ min

Kold krydret tomatsuppe - en dejlig forret på en varm sommerdag. Det er vigtigt suppen er meget kold når den spises.

Ingredienser

Antal portioner

  • 1½ dl vand
  • ¼ tsk cayennepeber
  • 1 stort knust fed hvidløg
  • ½ tsk sukker
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Tilbehør

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør vand, cayennepeber, hvidløg, sukker, salt og peber sammen i en lille skål. Hæld tomatsuppen i en stor skål og rør krydderiblandingen i. Stil suppen tildækket i køleskabet i mindst 1 time. Smag til.

Ved serveringen

Hæld suppen i små kolde skåle. Fordel grøntsagerne i suppen og kom lidt fraiche på toppen. Server brød og resten af fraichen i en lille skål ved siden af.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 5450 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 9 g
  • Protein: 12 %
  • Kulhydrat: 51 %
  • Fedt: 37 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Vin match

Sauvignon Blanc Loire, Frankrig

Et oplagt vinvalg til denne ret er en tør hvidvin på sauvignon blanc-druen, gerne en sancerre eller poully-fumé Kilde: Martin Nordkvist

Læs også om vin til tomat