Kold krydret tomatsuppe

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(10 vurderinger)

60+ min

Kold krydret tomatsuppe - en dejlig forret på en varm sommerdag. Det er vigtigt suppen er meget kold når den spises.

Ingredienser

Antal portioner
  • 1½ dl vand
  • ¼ tsk cayennepeber
  • 1 stort knust fed hvidløg
  • ½ tsk sukker
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Tilbehør

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør vand, cayennepeber, hvidløg, sukker, salt og peber sammen i en lille skål. Hæld tomatsuppen i en stor skål og rør krydderiblandingen i. Stil suppen tildækket i køleskabet i mindst 1 time. Smag til.

Ved serveringen

Hæld suppen i små kolde skåle. Fordel grøntsagerne i suppen og kom lidt fraiche på toppen. Server brød og resten af fraichen i en lille skål ved siden af.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 5450 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 9 g
  • Protein: 12 %
  • Kulhydrat: 51 %
  • Fedt: 37 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde:

Vin match

Sauvignon Blanc Loire, Frankrig

Et oplagt vinvalg til denne ret er en tør hvidvin på sauvignon blanc-druen, gerne en sancerre eller poully-fumé Kilde: Martin Nordkvist

Læs også om vin til tomat