Kold yoghurtsuppe

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

45 min

Godt alternativ til sommerens koldskål - serveres med sprøde ristede brød.

Ingredienser

Antal portioner

Ristet brød

  • 8 skiver sandwichbrød
  • 50 g smør
  • 2 tsk zittauerløg

Sådan gør du

Sådan gør du

Bland yoghurt, fraiche og bouillon sammen. Tilsæt de øvrige ingredienser og smag suppen til. Stil den tildækket i køleskabet i ca. 30 min.

Ristet brød

Smør brødet med smør og drys løg på. Rist brødskiverne på en plade med bagepapir midt i ovnen. Server de lune, ristede brød til den kolde suppe.

Ristning

Ca. 10 min. ved 250°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 7770 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 18,8 g
  • Protein: 13 %
  • Kulhydrat: 43 %
  • Fedt: 44 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: