Kold yoghurtsuppe

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

45 min

Godt alternativ til sommerens koldskål - serveres med sprøde ristede brød.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 5 dl Kløver® sødmælksyoghurt naturel
  • 2 dl Karolines Køkken® Cremefraiche 18% Creme Fraiche  18%
  • 2 dl grøntsagsbouillon
  • 3 hakkede tomater
  • 2 forårsløg i tynde ringe
  • 1 dl frisk hakket kruspersille
  • 1 tsk tørret basilikum
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Ristet brød

  • 8 skiver sandwichbrød
  • 50 g smør
  • 2 tsk zittauerløg

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Bland yoghurt, fraiche og bouillon sammen. Tilsæt de øvrige ingredienser og smag suppen til. Stil den tildækket i køleskabet i ca. 30 min.

Ristet brød

Smør brødet med smør og drys løg på. Rist brødskiverne på en plade med bagepapir midt i ovnen. Server de lune, ristede brød til den kolde suppe.

Ristning

Ca. 10 min. ved 250°.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 7770 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 18,8 g
  • Protein: 13 %
  • Kulhydrat: 43 %
  • Fedt: 44 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag