Kold yoghurtsuppe

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

45 min

Godt alternativ til sommerens koldskål - serveres med sprøde ristede brød.

Ingredienser

Antal portioner

Ristet brød

  • 8 skiver sandwichbrød
  • 50 g smør
  • 2 tsk zittauerløg

Sådan gør du

Sådan gør du

Bland yoghurt, fraiche og bouillon sammen. Tilsæt de øvrige ingredienser og smag suppen til. Stil den tildækket i køleskabet i ca. 30 min.

Ristet brød

Smør brødet med smør og drys løg på. Rist brødskiverne på en plade med bagepapir midt i ovnen. Server de lune, ristede brød til den kolde suppe.

Ristning

Ca. 10 min. ved 250°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 7770 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 18,8 g
  • Protein: 13 %
  • Kulhydrat: 43 %
  • Fedt: 44 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: