Kold yoghurtsuppe
45 min

Kold yoghurtsuppe

Godt alternativ til sommerens koldskål - serveres med sprøde ristede brød.
Bedømmelse (2 vurderinger)

Min bedømmelse:

Kold yoghurtsuppe

Godt alternativ til sommerens koldskål - serveres med sprøde ristede brød.

Antal portioner

Ristet brød

  • 8 skiver sandwichbrød
  • 50 g smør
  • 2 tsk zittauerløg

Fremgangsmåde:

Bland yoghurt, fraiche og bouillon sammen. Tilsæt de øvrige ingredienser og smag suppen til. Stil den tildækket i køleskabet i ca. 30 min.

Ristet brød

Smør brødet med smør og drys løg på. Rist brødskiverne på en plade med bagepapir midt i ovnen. Server de lune, ristede brød til den kolde suppe.

Ristning

Ca. 10 min. ved 250°.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 7770 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 18,8 g
  • Protein: 13 %
  • Kulhydrat: 43 %
  • Fedt: 44 %
Print