Koldskål med kanelcroutoner

15 min
Koldskål med kanelcroutoner

Croutoner er en fin måde at få anvendt sine brødrester på - her i en sød udgave med farin og kanel.

Ingredienser

4 skiver Rugbrød (ca. 200 g)
½ tsk Stødt kanel
1 tsk Brun farin
1 nip fint salt
10 g Smør
1 liter Koldskål

Pynt

Spiselige blomster

Sådan gør du

  • Skær brødet i tern og rist dem i ca. 10 min. i en tør pande. Bland kanel, farin og salt og drys det over brødet. Tilsæt smør og steg i yderligere ca. 2 min. - til croutonerne er gyldne.
  • Server kanelcroutonerne på den iskolde koldskål, pynt med blomster.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

5337 kJ / 1276 kcal

Næringsindhold pr. 100g

440 kJ / 105 kcal

Energifordeling

Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 1,4 g
Protein: 14,9 % 3,9 g
Kulhydrat: 61,3 % 15,9 g
Fedt: 23,8 % 2,8 g

Om Arla Inspirationskøkken

Vi er syv madentusiaster, der står bag Arlas opskrifter. Vi elsker at lave mad og udvikle opskrifter, der gør det nemt at lave god mad derhjemme. Opskrifterne tester vi sammen i køkkenet – så vi ved, at de virker og smager godt.

Du finder os her på siden, på Instagram, TikTok – og snart i vores nye kogebog.

https://www.arla.dk/opskrifter/koldskal-med-kanelcroutoner/