Konfekt
&format=webp)
Marcipanruller eller "træstammer", som du skærer skiver af, er nem hjemmelavet konfekt! Denne konfekt af marcipan er smagt til med nougat og orange, og overtrukket med chokolade. Konfekt kan varieres og fyldes med mange andre lækkerier - og du kan også pynte konfekten med det, du har lyst til. Kun fantasien sætter grænser for din konfekt.
Ingredienser
Konfekt
200 g
Marcipan
|
|
---|---|
100 g
Blød nougat
|
|
1 spsk
Fintrevet appelsinskal (usprøjtet)
|
|
1 spsk
Friskpresset appelsinsaft
|
|
1 spsk
Appelsinlikør, fx grand marnier
|
100 g
Mørk chokolade
|
---|
Pynt
Blød nougat - smeltet
|
|
---|---|
Hakkede grønne usaltede pistacienødder
|
|
Fintrevet appelsinskal (usprøjtet)
|
Sådan gør du
Konfekt
Pynt
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Opbevar konfekten tørt og køligt i en lukket beholder.
Du kan fylde konfekten med ren nougat, og bruge hvid chokolade til overtræk, så får konfekten et helt andet udtryk.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
8510 kJ / 2034 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1959 kJ / 468 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2 g |
Protein: | 6,9 % | 7,9 g |
Fedt: | 46,6 % | 24,7 g |
Kulhydrat: | 45,5 % | 52,4 g |
Alkohol: | 1 % |
Karolines Køkkenskole guider dig igennem chokoladetemperering - og du skal bare sørge for: god chokolade, et vandbad, et chokoladetermometer og en god portion tålmodighed.
