Konfekt med kaffe
&format=webp)
Konfekt med kaffe er virkelig skøn marcipankonfekt, - lidt anderledes fordi cremen er smagt til med både kaffe, kaffelikør og nougat. Konfekt med kaffe et perfekt match til en god kop kaffe - så du må nok indstille dig på at en enkelt portion ikke er nok. Hedder det mon kaffe med konfekt med kaffe - eller er det konfekt med kaffe med kaffe?
Ingredienser
Nougatcreme
½ tsk
Frysetørret kaffepulver, fx nescafé
|
|
---|---|
1 tsk
Kogende vand
|
|
50 g
Blødt smør
|
|
40 g
Blød nougat
|
|
¼ dl
Flødelikør, fx baileys, fx baileys
|
100 g
Marcipan
|
---|
50 g
Mørk chokolade
|
---|
Sådan gør du
Nougatcreme
Sådan gør du
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Er du glad for kaffesmag, så pynt hvert stykke konfekt med en hel kaffebønne. Opbevar konfekten på køl i en lukket beholder.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
2140 kJ / 511 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 1,7 g |
Protein: | 6,4 g |
Fedt: | 35 g |
Kulhydrat: | 41 g |
Karolines Køkkenskole guider dig igennem chokoladetemperering - og du skal bare sørge for: god chokolade, et vandbad, et chokoladetermometer og en god portion tålmodighed.
