Konfekt med kaffe
40 min
•
Arbejdstid: 10 min
&format=webp)
Konfekt med kaffe er virkelig skøn marcipankonfekt, - lidt anderledes fordi cremen er smagt til med både kaffe, kaffelikør og nougat. Konfekt med kaffe et perfekt match til en god kop kaffe - så du må nok indstille dig på at en enkelt portion ikke er nok. Hedder det mon kaffe med konfekt med kaffe - eller er det konfekt med kaffe med kaffe?

Ingredienser
1 portion
Nougatcreme
½ tsk Frysetørret kaffepulver, fx nescafé | |
---|---|
1 tsk Kogende vand | |
50 g Blødt smør | |
40 g Blød nougat | |
¼ dl Flødelikør, fx baileys, fx baileys |
100 g Marcipan |
---|
50 g Mørk chokolade |
---|
Sådan gør du
Nougatcreme
Sådan gør du
Bedømmelse
Er du glad for kaffesmag, så pynt hvert stykke konfekt med en hel kaffebønne. Opbevar konfekten på køl i en lukket beholder.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
5807 kJ / 1388 kcal
Næringsindhold pr. 100g
2135 kJ / 510 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,7 g |
Protein: | 5,1 % | 6,4 g |
Kulhydrat: | 32,6 % | 40,9 g |
Fedt: | 60,5 % | 35 g |
Alkohol: | 1,8 % | 1 g |
Relateret video
Hvordan smelter man chokolade
Karolines Køkkenskole guider dig igennem chokoladetemperering - og du skal bare sørge for: god chokolade, et vandbad, et chokoladetermometer og en god portion tålmodighed.