Konfekt med marcipan

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

40 min

Kaffe og Baileys er en dejlig kombination. Denne konfekt består af både kaffe, flødelikør, marcipan og chokolade, der tilsammen giver en fantastisk smag.

Ingredienser

25 stk.

Antal portioner

Nougatcreme

  • ½ tsk frysetørret kaffepulver, fx nescafé
  • 1 tsk kogende vand
  • 50 g blødt smør
  • 40 g blød nougat
  • ¼ dl flødelikør, fx baileys
  • 100 g ren, rå marcipan
  • 50 g mørk chokolade (ca. 55% kakao)

Sådan gør du

Sådan gør du

Nougatcreme

Rør kaffepulver og vand sammen. Tilsæt de øvrige ingredienser og rør det godt sammen. Smag til og stil nougatcremen tildækket på køl i ca ½ time.

Rul imens marcipanen til en pølse (ca. 2 cm i diameter) og skær den ud i 25 stykker.

Hak chokoladen groft og smelt den i en skål over vandbad. Dyp den ene side af marcipanstykkerne i chokolade, stil dem på et stykke bagepapir og lad dem stivne ved stuetemperatur.

Rør nougatcremen blød og fyld den i en sprøjtepose med stjernetylle. Sprøjt toppe på marcipanbundene.

Tip

Opbevar konfekten på køl i en lukket beholder.

Hvordan smelter man chokolade

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 5920 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 3,6 g
  • Protein: 5 %
  • Kulhydrat: 34 %
  • Fedt: 59 %
  • Alkohol: 2 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: