Konfekt med marcipan

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(6 vurderinger)

40 min

Kaffe og Baileys er en dejlig kombination. Denne konfekt består af både kaffe, flødelikør, marcipan og chokolade, der tilsammen giver en fantastisk smag.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

25 stk.

Antal portioner

Nougatcreme

  • ½ tsk frysetørret kaffepulver, fx nescafé
  • 1 tsk kogende vand
  • 50 g blødt smør
  • 40 g blød nougat
  • ¼ dl flødelikør, fx baileys
  • 100 g ren, rå marcipan
  • 50 g mørk chokolade (ca. 55% kakao)

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Nougatcreme

Rør kaffepulver og vand sammen. Tilsæt de øvrige ingredienser og rør det godt sammen. Smag til og stil nougatcremen tildækket på køl i ca ½ time.

Rul imens marcipanen til en pølse (ca. 2 cm i diameter) og skær den ud i 25 stykker.

Hak chokoladen groft og smelt den i en skål over vandbad. Dyp den ene side af marcipanstykkerne i chokolade, stil dem på et stykke bagepapir og lad dem stivne ved stuetemperatur.

Rør nougatcremen blød og fyld den i en sprøjtepose med stjernetylle. Sprøjt toppe på marcipanbundene.

Tip

Opbevar konfekten på køl i en lukket beholder.

Hvordan smelter man chokolade

Karolines Køkkenskole guider dig igennem chokoladetemperering - og du skal bare sørge for: god chokolade, et vandbad, et chokoladetermometer og en god portion tålmodighed.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 5920 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 3,6 g
  • Protein: 5 %
  • Kulhydrat: 34 %
  • Fedt: 59 %
  • Alkohol: 2 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag