Koteletter med ostefyld - Opskrifter - Arla

Koteletter med ostefyld

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

45 min

Hvid ost og soltørrede tomater giver variation og god smag til koteletterne.

Ingredienser

Antal portioner

Majssalat

  • 4 nakkekoteletter (ca. 2 cm tykke) (ca. 500 g)

Tilbehør

  • 240 g groft brød

Sådan gør du

Sådan gør du

Majssalat

Del osteternene i halve. Vend ost, majskerner, løg, persille, olie og salt sammen i en skål. Stil majssalaten tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Smag til.

Skær en dyb lomme i hver kotelet - modsat fedtkanten. Mos osteternene med en gaffel. Bland ost, tomater og oregano. Fordel osteblandingen i lommerne på koteletterne. Luk hver kotelet med en lille træpind. Lad olien blive varm i en pande. Brun koteletterne ca. 1 min. på hver side. Drys med salt og peber og steg derefter koteletterne 3-4 min. på hver side.

Ved serveringen

Fjern træpindene fra koteletterne. Anret de fyldte koteletter på et fad sammen med majssalaten. Server brød til.

Tip

I stedet for koteletter kan man fylde skinkeschnitzler. De skal stege ca. 1 min. på hver side efter bruning.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 13200 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 26,1 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 37 %
  • Fedt: 41 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: