Koteletter med ostefyld

Bedømmelse

(0 vurderinger)

45 min

Hvid ost og soltørrede tomater giver variation og god smag til koteletterne.

Ingredienser

Antal portioner

Majssalat

  • 4 middagskoteletter - 2 cm tykke

Tilbehør

  • 240 g groft brød

Sådan gør du

Sådan gør du

Majssalat

Del osteternene i halve. Vend ost, majskerner, løg, persille, olie og salt sammen i en skål. Stil majssalaten tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Smag til.

Skær en dyb lomme i hver kotelet - modsat fedtkanten. Mos osteternene med en gaffel. Bland ost, tomater og oregano. Fordel osteblandingen i lommerne på koteletterne. Luk hver kotelet med en lille træpind. Lad olien blive varm i en pande. Brun koteletterne ca. 1 min. på hver side. Drys med salt og peber og steg derefter koteletterne 3-4 min. på hver side.

Ved serveringen

Fjern træpindene fra koteletterne. Anret de fyldte koteletter på et fad sammen med majssalaten. Server brød til.

Tips

I stedet for koteletter kan man fylde skinkeschnitzler. De skal stege ca. 1 min. på hver side efter bruning.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 13200 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 26,1 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 37 %
  • Fedt: 41 %

Hvor finder jeg et Arla produkt?

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilke butikker der har Arlas produkter nær dig

Hvis du leder efter et specifikt produkt nær dig, kan du nu bruge vores nye "Find butik" service. Denne service hjælper dig til at finde ud af, hvilke butikker tæt på dig, der har netop det Arla produkt du leder efter.

Find produkt

Find produkt

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilket udvalg af Arla produkter en specifik butik har

Hvis du er i tvivl om hvilke Arla produkter din nærmeste butik fører, kan du med denne service få hjælp til at ikke at køre forgæves

Find forhandler

Find forhandler

Print

Kilde: