Koteletter med ostefyld

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

45 min

Hvid ost og soltørrede tomater giver variation og god smag til koteletterne.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Majssalat

  • 4 nakkekoteletter (ca. 2 cm tykke) (ca. 500 g)

Tilbehør

  • 240 g groft brød

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Majssalat

Del osteternene i halve. Vend ost, majskerner, løg, persille, olie og salt sammen i en skål. Stil majssalaten tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Smag til.

Skær en dyb lomme i hver kotelet - modsat fedtkanten. Mos osteternene med en gaffel. Bland ost, tomater og oregano. Fordel osteblandingen i lommerne på koteletterne. Luk hver kotelet med en lille træpind. Lad olien blive varm i en pande. Brun koteletterne ca. 1 min. på hver side. Drys med salt og peber og steg derefter koteletterne 3-4 min. på hver side.

Ved serveringen

Fjern træpindene fra koteletterne. Anret de fyldte koteletter på et fad sammen med majssalaten. Server brød til.

Tip

I stedet for koteletter kan man fylde skinkeschnitzler. De skal stege ca. 1 min. på hver side efter bruning.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 13200 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 26,1 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 37 %
  • Fedt: 41 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag