Koteletter og pølser i kål

Bedømmelse

(9 vurderinger)

60+ min

God efterårs- og vinterhovedret til 6 med masser af smag og fylde fra koteletter, pølser og hvidkål.

Ingredienser

Antal portioner
  • 75 g smør
  • 4 svinekoteletter
  • 4 små tykke wienerpølser
  • 1 kg fintsnittet hvidkål
  • 3 dl tør hvidvin
  • 2 tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Tilbehør:

  • 240 g groft rugbrød
  • 25 g frisk, hakket kruspersille
  • 25 g sennep

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad halvdelen af smørret blive gyldent i en stegegryde. Brun først koteletterne og derefter pølserne ved middel varme. Tag kødet op. Tilsæt resten af smørret, og brun hvidkålen heri ved middel varme. Hæld hvidvinen ved og tilsæt salt og peber. Lad kålen koge ved svag varme og under låg i ca. ½ time. Læg koteletter og pølser godt ned i kålen, og kog dem med ved svag varme og under låg i ca. 15 min. Smag retten til.

Sådan snitter du kål

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 17140 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 42,9 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 19 %
  • Fedt: 61 %

Hvor finder jeg et Arla produkt?

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilke butikker der har Arlas produkter nær dig

Hvis du leder efter et specifikt produkt nær dig, kan du nu bruge vores nye "Find butik" service. Denne service hjælper dig til at finde ud af, hvilke butikker tæt på dig, der har netop det Arla produkt du leder efter.

Find produkt

Find produkt

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilket udvalg af Arla produkter en specifik butik har

Hvis du er i tvivl om hvilke Arla produkter din nærmeste butik fører, kan du med denne service få hjælp til at ikke at køre forgæves

Find forhandler

Find forhandler

Print

Kilde: