Koteletter og pølser i kål

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(10 vurderinger)

60+ min

God efterårs- og vinterhovedret til 6 med masser af smag og fylde fra koteletter, pølser og hvidkål.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 75 g smør
  • 4 svinekoteletter
  • 4 små tykke wienerpølser
  • 1 kg fintsnittet hvidkål
  • 3 dl tør hvidvin
  • 2 tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Tilbehør:

  • 240 g groft rugbrød
  • 25 g frisk, hakket kruspersille
  • 25 g sennep

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad halvdelen af smørret blive gyldent i en stegegryde. Brun først koteletterne og derefter pølserne ved middel varme. Tag kødet op. Tilsæt resten af smørret, og brun hvidkålen heri ved middel varme. Hæld hvidvinen ved og tilsæt salt og peber. Lad kålen koge ved svag varme og under låg i ca. ½ time. Læg koteletter og pølser godt ned i kålen, og kog dem med ved svag varme og under låg i ca. 15 min. Smag retten til.

Sådan snitter du kål

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 17140 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 42,9 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 19 %
  • Fedt: 61 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag