Koteletter og pølser i kål

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(10 vurderinger)

60+ min

God efterårs- og vinterhovedret til 6 med masser af smag og fylde fra koteletter, pølser og hvidkål.

Ingredienser

Antal portioner
  • 75 g smør
  • 4 svinekoteletter
  • 4 små tykke wienerpølser
  • 1 kg fintsnittet hvidkål
  • 3 dl tør hvidvin
  • 2 tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Tilbehør:

  • 240 g groft rugbrød
  • 25 g frisk, hakket kruspersille
  • 25 g sennep

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad halvdelen af smørret blive gyldent i en stegegryde. Brun først koteletterne og derefter pølserne ved middel varme. Tag kødet op. Tilsæt resten af smørret, og brun hvidkålen heri ved middel varme. Hæld hvidvinen ved og tilsæt salt og peber. Lad kålen koge ved svag varme og under låg i ca. ½ time. Læg koteletter og pølser godt ned i kålen, og kog dem med ved svag varme og under låg i ca. 15 min. Smag retten til.

Sådan snitter du kål

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 17140 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 42,9 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 19 %
  • Fedt: 61 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: