Koteletter og pølser i kål

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(10 vurderinger)

60+ min

God efterårs- og vinterhovedret til 6 med masser af smag og fylde fra koteletter, pølser og hvidkål.

Ingredienser

Antal portioner

  • 75 g smør
  • 4 svinekoteletter
  • 4 små tykke wienerpølser
  • 1 kg fintsnittet hvidkål
  • 3 dl tør hvidvin
  • 2 tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Tilbehør:

  • 240 g groft rugbrød
  • 25 g frisk, hakket kruspersille
  • 25 g sennep

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad halvdelen af smørret blive gyldent i en stegegryde. Brun først koteletterne og derefter pølserne ved middel varme. Tag kødet op. Tilsæt resten af smørret, og brun hvidkålen heri ved middel varme. Hæld hvidvinen ved og tilsæt salt og peber. Lad kålen koge ved svag varme og under låg i ca. ½ time. Læg koteletter og pølser godt ned i kålen, og kog dem med ved svag varme og under låg i ca. 15 min. Smag retten til.

Sådan snitter du kål

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 17140 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 42,9 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 19 %
  • Fedt: 61 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: