Kransekagetoppe med pistacie

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(5 vurderinger)

45 min

Prøv disse lækre pistaciekransekager lavet på hjemmelavet pistaciemasse.

Ingredienser

16 stk

Antal portioner

Pistaciefyld

Kransekagetoppe

  • 250 g ren, rå marcipan
  • 1¼ spsk æggehvider
  • 4 spsk sukker
  • ½ spsk fintrevet limeskal (usprøjtet)

Sådan gør du

Sådan gør du

Pistaciefyld

Hak pistacienøddekernerne. Smelt smørret ved kraftig varme men uden at det bruner. Tilsæt nødder og de øvrige ingredienser. Lad fyldet koge ved svag varme og under omrøring i ca. 2 min, eller til det har samlet sig til en blød masse. Lad pistaciefyldet køle af.

Kransekagetoppe

Ælt marcipanen sammen med æggehvide, sukker, limeskal og pistaciefyld - dejen er lidt klistret. Brug en spiseske til at sætte toppe af kagemasse på en plade med bagepapir. Læg endnu en bageplade under og bag toppene midt i ovnen. Tag kransekagetoppene ud når de er gyldne og lad dem køle af på en bagerist.

Bagetid

Ca. 9 min. ved 250°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8280 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 0,1 g
  • Protein: 7 %
  • Kulhydrat: 44 %
  • Fedt: 49 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Vin match

Moscato Piemonte, Italien

Et festligt glas vin til denne søde bid vil være et glas asti spumante (asti) eller den mindre mousserende, lidt sødere moscato d'asti Kilde: Martin Nordkvist

Læs også om vin til jordbær