Kransekagetoppe med syltet ingefær

Bedømmelse

(9 vurderinger)

45 min

Marcipan, syltet ingefær og mørk chokolade er en stærk vanedannende smagskombination!

Ingredienser

16 stk

Antal portioner
  • 250 g ren, rå marcipan
  • 1¼ spsk æggehvider
  • 4 spsk sukker
  • 2 spsk finthakket syltet ingefær
  • 75 g mørk chokolade (ca. 55% kakao) - smeltet

Sådan gør du

Sådan gør du

Ælt marcipanen sammen med æggehvide, sukker og finthakket syltet ingefær - dejen er lidt klistret. Brug en spiseske til at sætte toppe af kagemasse på en plade med bagepapir. Læg endnu en bageplade under og bag toppene midt i ovnen. Tag kransekagetoppene ud når de er gyldne og lad dem køle af på en bagerist.

Pynt kransekagetoppene med smeltet chokolade.

Bagetid

Ca. 9 min. ved 250°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 7560 kJ
  • Energifordeling:
  • Protein: 7 %
  • Kulhydrat: 52 %
  • Fedt: 41 %

Hvor finder jeg et Arla produkt?

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilke butikker der har Arlas produkter nær dig

Hvis du leder efter et specifikt produkt nær dig, kan du nu bruge vores nye "Find butik" service. Denne service hjælper dig til at finde ud af, hvilke butikker tæt på dig, der har netop det Arla produkt du leder efter.

Find produkt

Find produkt

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilket udvalg af Arla produkter en specifik butik har

Hvis du er i tvivl om hvilke Arla produkter din nærmeste butik fører, kan du med denne service få hjælp til at ikke at køre forgæves

Find forhandler

Find forhandler

Print

Kilde:

Vin match

Malvasia Sicilien, Italien

Sød marsala fra Sicilien er et oplagt valgt til disse aromatiske lækkerier Kilde: Martin Nordkvist

Læs også om vin til chokolade