Kransekagetoppe med syltet ingefær - Opskrifter - Arla

Kransekagetoppe med syltet ingefær

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(9 vurderinger)

45 min

Marcipan, syltet ingefær og mørk chokolade er en stærk vanedannende smagskombination!

Ingredienser

16 stk

Antal portioner

  • 250 g ren, rå marcipan
  • 1¼ spsk æggehvider
  • 4 spsk sukker
  • 2 spsk finthakket syltet ingefær
  • 75 g mørk chokolade (ca. 55% kakao) - smeltet

Sådan gør du

Sådan gør du

Ælt marcipanen sammen med æggehvide, sukker og finthakket syltet ingefær - dejen er lidt klistret. Brug en spiseske til at sætte toppe af kagemasse på en plade med bagepapir. Læg endnu en bageplade under og bag toppene midt i ovnen. Tag kransekagetoppene ud når de er gyldne og lad dem køle af på en bagerist.

Pynt kransekagetoppene med smeltet chokolade.

Bagetid

Ca. 9 min. ved 250°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 7560 kJ
  • Energifordeling:
  • Protein: 7 %
  • Kulhydrat: 52 %
  • Fedt: 41 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Vin match

Malvasia Sicilien, Italien

Sød marsala fra Sicilien er et oplagt valgt til disse aromatiske lækkerier Kilde: Martin Nordkvist

Læs også om vin til chokolade