Burger med grillede grøntsager
30 min
•

Burger med grillede grøntsager er en lækker vegetarburger med grillede squash og peberfrugter og en lækker bønnecreme. Her griller vi grøntsagerne i ovnen - så kan du bruge opskriften hele året, men når grillsæsonen er i gang, er det oplagt at grille de grøntsager du har lyst til på havegrillen.
Ingredienser
Grillede grøntsager
2
Grønne squash i lange ½ cm tykke skiver
|
|
---|---|
2
Røde og gule peberfrugter i brede strimler
|
|
1 spsk
Olivenolie
|
|
½ tsk
Fint salt
|
Bønnecreme
250 g
Edamamebønner
|
|
---|---|
200 g
Hytteost
|
|
2
Små fed hvidløg
|
|
¾ tsk
Fint salt
|
|
1 spsk
Finthakket rød chilipeber
|
Burger
4
Flækkede, lune grove burgerboller
|
|
---|---|
1
Rødløg i tynde ringe
|
|
4 dl
Ærteskud
|
Sådan gør du
Grillede grøntsager
Bønnecreme
Burger
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Brug de grøntsager der er til rådighed - og efter smag. Har du lyst til en lidt mere spicy oplevelse kan du skrue op for chili i cremen - eller toppe grøntsagerne med syltede jalapeños.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
421 kJ / 101 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 2,2 g |
Protein: | 5,3 g |
Fedt: | 3,3 g |
Kulhydrat: | 12,3 g |
