Krydrede bagte ris med kylling og græskar
1 time 45 min
•
Arbejdstid: 45 min

En krydret gryderet med kylling og græskar - fyldt med skønne krydderier som ingefær, kanel og paprika.

Ingredienser
4 portioner
8 Kyllingelår (ca. 1300 g) | |
---|---|
1 tsk Groft salt | |
25 g Smør |
2 Gulerødder i tern (ca. 150 g) | |
---|---|
1 Stort finthakket løg (ca. 75 g) | |
4 Små finthakkede fed hvidløg | |
1 spsk Fintrevet citronskal (usprøjtet) | |
1½ tsk Røget paprika | |
1½ tsk Stødt ingefær | |
1 tsk Stødt gurkemeje | |
1 tsk Stødt kanel | |
1 tsk Groft salt | |
Friskkværnet peber | |
300 g Hokkaido græskar i tern (ca. 2 x 2 cm) | |
2 dl Basmatiris | |
75 g Lyse rosiner | |
4¼ dl Hønsebouillon |
Tilbehør
2 dl Yoghurt 10% |
---|
Sådan gør du
Bedømmelse
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
16520 kJ / 3948 kcal
Næringsindhold pr. 100g
601 kJ / 144 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,7 g |
Protein: | 28,6 % | 10,1 g |
Kulhydrat: | 21,8 % | 7,7 g |
Fedt: | 49,6 % | 8 g |
Relateret video
Hvordan koger man ris
Karolines Køkkenskole viser, hvordan du koger ris – med den helt rette konsistens. Og du vil få ros og ikke ris for dine ris.