Krydrede bøffer med bønnesalat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(7 vurderinger)

30 min

Grillede bøffer og tomater til lun bønnesalat....det er hyggelig mad i solnedgangens skær. Måske bare på en helt almindelig, ualmindelig hverdagsaften.

Ingredienser

  • 400 g hakket oksekød (ca. 6% fedt)
  • 6 tomater (ca. 400 g)
  • ¾ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 50 g Arla Kærgården® Italienske urter

Bønnesalat

  • 500 g varme, dampede haricots verts
  • 50 g blandede babysalatblade
  • 1 finthakket rødløg (ca. 75 g)
  • 50 g kapers uden lage

Tilbehør

  • 300 g ristet brød, fx ciabattabrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad en grillpande blive godt varme - ca. 4 min. ved kraftig varme. Form kødet til 4 flade hakkebøffer og del tomaterne i halve. Grill bøfferne ca. 3 min. på hver side. Tag dem op og hold dem varme. Grill tomaterne, først ca. 1 min. på snitfladen og derefter ca. 3 min. på den anden side. Drys bøffer og tomater med salt og peber og fordel fedtstoffet. Server sammen med bønnesalat og ristet brød.

Bønnesalat

Læg imens de lune bønner på en bund af salatblade. Drys med løg og kapers.

Tip

I stedet for brød kan du servere bagte eller kogte kartofler.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8100 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 33,7 g
  • Protein: 27 %
  • Kulhydrat: 43 %
  • Fedt: 30 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: