Krydrede kyllingelår

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(31 vurderinger)

45 min

Kyllingelårene er smurt under skindet med friskost med krydderurter og stegt i ovnen. Det gør kødet ekstra saftigt og krydrer samtidig.

Ingredienser

Antal portioner

Marinerede kartofler

  • 1 kg skrubbede små kartofler
  • 500 g grønne bønner
  • 2 finthakkede rødløg (ca. 150 g)
  • 1 lille knust fed hvidløg
  • 3 spsk æblevineddike
  • 1 spsk honning
  • ¼ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Sådan gør du

Sådan gør du

Skindet på kyllingelårene løsnes ved at stikke et par fingre ind under skindet og følge kødet rundt. Rør friskosten lind og fyld den ind mellem kød og skind ved hjælp af en sprøjtepose eller en teske. Læg kyllingelårene i en bradepande med bagepapir, drys med salt og peber og steg kyllingelårene midt i ovnen.

Marinerede kartofler

Kog kartoflerne møre i letsaltet, kogende vand i ca. 20 min. Nip bønnerne, halver dem evt. og blancher i kogende, letsaltet vand ca. 5 min. Lad kartofler og bønner dryppe godt af og vend dem i en skål med en dressing rørt af rødløg, hvidløg, vineddike, honning, salt og peber.

Tips

I stedet for friske bønner kan du bruge frosne.

Skær evt. kartoflerne i halve eller kvarte, hvis de er store.

Stegetid

Ca. 40 min. ved 200°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8970 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 33,1 g
  • Protein: 28 %
  • Kulhydrat: 45 %
  • Fedt: 27 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: