Blomkålssalat og stegte kyllingelår

Nøglehulsmærket opskrift

Blomkålssalat og stegte kyllingelår

Bedømmelse

(7 vurderinger)

1 timer

Nøglehulsmærket opskrift

Hindbær og blomkål sammen i en salat - det er et godt match.

Ingredienser

Antal portioner

Stegte kyllingelår

  • 1 kg kyllingeoverlår
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Blomkålssalat

  • 1 renset blomkål (ca. 550 g)
  • 250 g Karolines Køkken® Hytteost 4%
  • 2 spsk flydende honning
  • 1 spsk hvid balsamicoeddike
  • 1½ dl fintklippet purløg
  • 1 tsk groft salt
  • 150 g rensede friske hindbær

Tilbehør

  • 1 kg kartofler

Sådan gør du

Sådan gør du

Stegte kyllingelår

Rens og tør kyllingestykkerne. Læg dem i en lille bradepande og drys med salt og peber. Steg kyllingelårene midt i ovnen.

Fjern den groveste stilk fra blomkålen. Skær de øvrige stilke i små tern og del resten af blomkålen i bittesmå buketter. Rør hytteost, honning, eddike, purløg (gem lidt til pynt) og salt sammen og vend blomkålen i. Smag til. Kom blomkålssalaten i en skål og pynt med hindbær.

Server de stegte kyllingelår og blomkålssalaten sammen med nykogte kartofler.

Stegetid

Ca. 45 min. ved 200° - traditionel ovn.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9550 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 32,3 g
  • Protein: 31 %
  • Kulhydrat: 42 %
  • Fedt: 27 %

Hvor finder jeg et Arla produkt?

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilke butikker der har Arlas produkter nær dig

Hvis du leder efter et specifikt produkt nær dig, kan du nu bruge vores nye "Find butik" service. Denne service hjælper dig til at finde ud af, hvilke butikker tæt på dig, der har netop det Arla produkt du leder efter.

Find produkt

Find produkt

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilket udvalg af Arla produkter en specifik butik har

Hvis du er i tvivl om hvilke Arla produkter din nærmeste butik fører, kan du med denne service få hjælp til at ikke at køre forgæves

Find forhandler

Find forhandler

Kilde: