Blomkålssalat og stegte kyllingelår

Nøglehulsmærket opskrift

Blomkålssalat og stegte kyllingelår

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(9 vurderinger)

1 timer

Nøglehulsmærket opskrift

Hindbær og blomkål sammen i en salat - det er et godt match.

Ingredienser

Antal portioner

Stegte kyllingelår

  • 1 kg kyllingeoverlår
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Blomkålssalat

  • 1 renset blomkål (ca. 550 g)
  • 250 g Karolines Køkken® Hytteost 4% Hytteost 4%
  • 2 spsk flydende honning
  • 1 spsk hvid balsamicoeddike
  • 1½ dl fintklippet purløg
  • 1 tsk groft salt
  • 150 g rensede friske hindbær

Tilbehør

  • 1 kg kartofler

Sådan gør du

Sådan gør du

Stegte kyllingelår

Rens og tør kyllingestykkerne. Læg dem i en lille bradepande og drys med salt og peber. Steg kyllingelårene midt i ovnen.

Fjern den groveste stilk fra blomkålen. Skær de øvrige stilke i små tern og del resten af blomkålen i bittesmå buketter. Rør hytteost, honning, eddike, purløg (gem lidt til pynt) og salt sammen og vend blomkålen i. Smag til. Kom blomkålssalaten i en skål og pynt med hindbær.

Server de stegte kyllingelår og blomkålssalaten sammen med nykogte kartofler.

Stegetid

Ca. 45 min. ved 200° - traditionel ovn.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9550 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 32,3 g
  • Protein: 31 %
  • Kulhydrat: 42 %
  • Fedt: 27 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: