Blomkålssalat og stegte kyllingelår

Nøglehulsmærket opskrift

Blomkålssalat og stegte kyllingelår

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(21 vurderinger)

1 timer

Nøglehulsmærket opskrift

Hindbær og blomkål sammen i en salat - det er et godt match.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Ingredienser

Antal portioner

Stegte kyllingelår

  • 1 kg kyllingeoverlår
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Blomkålssalat

  • 1 renset blomkål (ca. 550 g)
  • 250 g Karolines Køkken® Hytteost 4% Hytteost 4%
  • 2 spsk flydende honning
  • 1 spsk hvid balsamicoeddike
  • 1½ dl fintklippet purløg
  • 1 tsk groft salt
  • 150 g rensede friske hindbær

Tilbehør

  • 1 kg kartofler

Sådan gør du

Sådan gør du

Stegte kyllingelår

Rens og tør kyllingestykkerne. Læg dem i en lille bradepande og drys med salt og peber. Steg kyllingelårene midt i ovnen.

Fjern den groveste stilk fra blomkålen. Skær de øvrige stilke i små tern og del resten af blomkålen i bittesmå buketter. Rør hytteost, honning, eddike, purløg (gem lidt til pynt) og salt sammen og vend blomkålen i. Smag til. Kom blomkålssalaten i en skål og pynt med hindbær.

Server de stegte kyllingelår og blomkålssalaten sammen med nykogte kartofler.

Stegetid

Ca. 45 min. ved 200° - traditionel ovn.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9550 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 32,3 g
  • Protein: 31 %
  • Kulhydrat: 42 %
  • Fedt: 27 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag