Blomkålssalat og stegte kyllingelår

Blomkålssalat og stegte kyllingelår

1 time
Hindbær og blomkål sammen i en salat - det er et godt match.

Sådan gør du

Stegte kyllingelår
  • Rens og tør kyllingestykkerne. Læg dem i en lille bradepande og drys med salt og peber. Steg kyllingelårene midt i ovnen.
  • Fjern den groveste stilk fra blomkålen. Skær de øvrige stilke i små tern og del resten af blomkålen i bittesmå buketter. Rør hytteost, honning, eddike, purløg (gem lidt til pynt) og salt sammen og vend blomkålen i. Smag til. Kom blomkålssalaten i en skål og pynt med hindbær.
  • Server de stegte kyllingelår og blomkålssalaten sammen med nykogte kartofler.
Stegetid
  • Ca. 45 min. ved 200° - traditionel ovn.
Mere inspiration

Har du lyst til en klassisk grydestegt kylling - så er opskriften her.

Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

11902 kJ / 2845 kcal

Næringsindhold pr. 100g

391 kJ / 94 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,3 g
Protein: 36,3 % 8,3 g
Kulhydrat: 32 % 7,4 g
Fedt: 31,7 % 3,4 g

Ingredienser

Stegte kyllingelår
Kyllingeoverlår (ca. kg)
1 kg
Groft salt
1 tsk
Friskkværnet peber
Blomkålssalat
Renset blomkål (ca. 550 g)
1
250 g
Flydende honning
2 spsk
Hvid balsamicoeddike
1 spsk
Fintklippet purløg
1½ dl
Groft salt
1 tsk
Rensede friske hindbær (ca. g)
150 g
Tilbehør
Kartofler
1 kg