Krydret æblepie

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(36 vurderinger)

30 min

Har du en mange æbler, er denne kage en rigtig lækker måde at bruge dem på.

Ingredienser

Antal portioner

  • 5 æbler i både (ca. 500 g)
  • 25 g smør
  • 60 g brun farin (ca. 1 dl)
  • 1 tsk stødt kanel
  • 1 tsk stødt kardemomme
  • ½ tsk stødt muskatnød

Dej

  • 45 g brun farin (ca. ¾ dl)
  • 60 g havregryn (ca. 1½ dl)
  • 60 g hvedemel (ca. 1 dl)
  • 125 g smør - smeltet

Tilbehør

Sådan gør du

Sådan gør du

Svits æblerne på panden sammen med smør, farin og krydderier. Hæld blandingen i en smurt tærteform (ca. 24 cm. i diameter).

Dej

Bland farin, havregryn og mel. Tilsæt smør og rør til dejen smuldrer. Fordel dejen over æblerne. Bag æblepien midt i ovnen.

Server med iskold cremefraiche.

Bagetid

Ca. 20 min. ved 225° - traditionel ovn

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 11110 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 19,3 g
  • Protein: 3 %
  • Kulhydrat: 37 %
  • Fedt: 60 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: