Krydret kartoffelsalat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(14 vurderinger)

60+ min

Anderledes kold kartoffelsalat med bl.a. kokosmælk, spidskommen og mynte.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 kg skrabede eller skrællede kartofler
  • 1 liter vand
  • 1 tsk groft salt
  • 1 tsk hele spidskommen

Pynt

  • friske mynteblade

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Kog kartoflerne møre i vand tilsat salt. Lad kartoflerne køle af og skær dem i mindre stykker.

Rist spidskommenfrøene i en tør pande ved jævn varme i ca. 3 min.

Rør kokosmælk og yoghurt sammen med salt og peber og vend kartoflerne heri. Vend tomater, løg, persille og mynte i kartoffelsalaten. Smag til og server den krydrede kartoffelsalat med spidskommen og mynte på toppen.

Tips

Du kan også drysse med ristede fennikelfrø eller korianderfrø.
Du får en mere nordisk version af kartoffelsalaten, hvis du skifter kokosmælken ud med rygeost, spidskommen med almindelig kommen og mynte med purløg.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 4560 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 18,7 g
  • Protein: 11 %
  • Kulhydrat: 71 %
  • Fedt: 18 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag