Krydret leverpostej

Bedømmelse

(0 vurderinger)

60+ min

Hjemmelavet leverpostej er noget af det bedste. Glæd dig derfor til at prøve denne opskrift på krydret leverpostej med svinelever, nellike og muskatnød!

Ingredienser

Antal portioner
  • 3 spsk hvedemel
  • ¼ liter letmælk
  • 1½ tsk groft salt
  • ¼ tsk stødt nellike
  • ¼ tsk revet muskatnød
  • friskkværnet peber
  • 1 fintrevet zittauerløg
  • 150 g smør - smeltet
  • 1 æg
  • 300 g hakket svinelever

Tilbehør 1 portion æblepickles - se link

  • 400 g rugbrød
  • 25 g smør

Indkluderet i opskriften

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør melet sammen med 3 spsk af mælken. Rør resten af mælken og de øvrige ingredienser i. Fordel blandingen i 8 porcelænsforme (a ca. 1½ dl) eller 4 aluforme (a ca. 3 dl). Bag postejerne midt i ovnen.

Tip

Leverpostejen kan bages i en stor porcelæns- eller aluform (ca. 1½ liter). Sæt leverpostejen i kold ovn. Indstil på 175° og bag i ca. 1 time. Sluk ovnen og lad leverpostejen stå i ovnen i ca. 10 min.

Bagetid

Sæt leverpostejerne i kold ovn. Indstil på 175° og bag i ca. ½ time - traditionel ovn.

Frysetip

Kan fryses inden bagning.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 14750 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 54,7 g
  • Protein: 14 %
  • Kulhydrat: 37 %
  • Fedt: 49 %

Print

Kilde: