Krydret leverpostej - Opskrifter - Arla

Krydret leverpostej

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

60+ min

Hjemmelavet leverpostej er noget af det bedste. Glæd dig derfor til at prøve denne opskrift på krydret leverpostej med svinelever, nellike og muskatnød!

Ingredienser

Antal portioner

  • 3 spsk hvedemel
  • ¼ liter letmælk
  • 1½ tsk groft salt
  • ¼ tsk stødt nellike
  • ¼ tsk revet muskatnød
  • friskkværnet peber
  • 1 fintrevet zittauerløg
  • 150 g smør - smeltet
  • 1 æg
  • 300 g hakket svinelever

Tilbehør 1 portion æblepickles - se link

  • 400 g rugbrød
  • 25 g smør

Indkluderet i opskriften

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør melet sammen med 3 spsk af mælken. Rør resten af mælken og de øvrige ingredienser i. Fordel blandingen i 8 porcelænsforme (a ca. 1½ dl) eller 4 aluforme (a ca. 3 dl). Bag postejerne midt i ovnen.

Tip

Leverpostejen kan bages i en stor porcelæns- eller aluform (ca. 1½ liter). Sæt leverpostejen i kold ovn. Indstil på 175° og bag i ca. 1 time. Sluk ovnen og lad leverpostejen stå i ovnen i ca. 10 min.

Bagetid

Sæt leverpostejerne i kold ovn. Indstil på 175° og bag i ca. ½ time - traditionel ovn.

Frysetip

Kan fryses inden bagning.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 14750 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 54,7 g
  • Protein: 14 %
  • Kulhydrat: 37 %
  • Fedt: 49 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: