Krydret skinkegryde med kartoffelmos
1 time 15 min
•
Arbejdstid: 25 min
•
En dejlig sammenkogt ret, der er en krysning mellem svensk pølseret og gullasch.
Ingredienser
|
½ tsk
Smør
|
|
|---|---|
|
1 dåse
Koncentreret tomatpuré
|
|
|
1
Lille knust fed hvidløg
|
|
|
1 tsk
Tørret timian
|
|
|
½ liter
Mælkesauce
|
|
|
400 g
Skinkekød i tern
|
|
|
5
Gulerødder i skrå skiver (ca. 375 g)
|
|
|
5
Persillerødder i skrå skiver (ca. 375 g)
|
|
|
150 g
Cocktailpølser
|
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
|
Friskkværnet peber
|
Kartoffelmos med bladselleri
|
1 kg
Melede kartofler i grove stykker
|
|
|---|---|
|
1 liter
Vand
|
|
|
25 g
Smør
|
|
|
¼ liter
Mælk
|
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
|
|
Friskkværnet peber
|
|
|
3 stilke
Bladselleri i små tern
|
Pynt
|
Top af bladselleri i strimler
|
|---|
Sådan gør du
Skinkegryde
Kartoffelmos med bladselleri
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
270 kJ / 65 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,2 g |
| Protein: | 3,7 g |
| Fedt: | 2,3 g |
| Kulhydrat: | 7,2 g |
Relateret video
Sådan knuser og hakker du hvidløg
Karolines køkken viser, hvordan du nemt knuser eller hakker et fed hvidløg.