Krydret suppe med champignon og porrer

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(19 vurderinger)

30 min

Let og hurtigt hvis I er to men også nem at gange op til en hel familie.

Ingredienser

Antal portioner

  • 250 g tørrede risnudler eller glasnudler
  • 2 liter vand
  • 2 tsk groft salt

Pynt

  • fintstrimlede friske porre
  • champignon i tynde skiver
  • mild rød chilipeber i tynde skiver
  • friske korianderblade

Tilbehør

  • 240 g groft brød

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom nudlerne i en stor gryde med kogende vand tilsat og salt. Efter ca. 4 min. under omrøring er nudlerne løst op og møre. Dryp dem af i et dørslag.

Lad imens smørret smelte i en tykbundet gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits champignoner og porrer i ca. 1 min. Tilsæt suppen og bring den i kog under omrøring. Smag til.

Ved serveringen

Fordel nudler og suppe i varme dybe tallerkener. Pynt med porre, champignon, chili og koriander. Server straks med godt brød til.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10700 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 24,2 g
  • Protein: 11 %
  • Kulhydrat: 63 %
  • Fedt: 26 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: