Krydret suppe med champignon og porrer

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(18 vurderinger)

30 min

Let og hurtigt hvis I er to men også nem at gange op til en hel familie.

Ingredienser

Antal portioner
  • 250 g tørrede risnudler eller glasnudler
  • 2 liter vand
  • 2 tsk groft salt

Pynt

  • fintstrimlede friske porrer
  • champignoner i tynde skiver
  • mild røde chilipebre i tynde skiver
  • friske korianderblade

Tilbehør

  • 240 g groft brød

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom nudlerne i en stor gryde med kogende vand tilsat og salt. Efter ca. 4 min. under omrøring er nudlerne løst op og møre. Dryp dem af i et dørslag.

Lad imens smørret smelte i en tykbundet gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits champignoner og porrer i ca. 1 min. Tilsæt suppen og bring den i kog under omrøring. Smag til.

Ved serveringen

Fordel nudler og suppe i varme dybe tallerkener. Pynt med porre, champignon, chili og koriander. Server straks med godt brød til.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10700 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 24,2 g
  • Protein: 11 %
  • Kulhydrat: 63 %
  • Fedt: 26 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: