Krydret suppe med champignon og porrer

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(18 vurderinger)

30 min

Let og hurtigt hvis I er to men også nem at gange op til en hel familie.

Ingredienser

Antal portioner

  • 250 g tørrede risnudler eller glasnudler
  • 2 liter vand
  • 2 tsk groft salt

Pynt

  • fintstrimlede friske porre
  • champignon i tynde skiver
  • mild rød chilipeber i tynde skiver
  • friske korianderblade

Tilbehør

  • 240 g groft brød

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom nudlerne i en stor gryde med kogende vand tilsat og salt. Efter ca. 4 min. under omrøring er nudlerne løst op og møre. Dryp dem af i et dørslag.

Lad imens smørret smelte i en tykbundet gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits champignoner og porrer i ca. 1 min. Tilsæt suppen og bring den i kog under omrøring. Smag til.

Ved serveringen

Fordel nudler og suppe i varme dybe tallerkener. Pynt med porre, champignon, chili og koriander. Server straks med godt brød til.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10700 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 24,2 g
  • Protein: 11 %
  • Kulhydrat: 63 %
  • Fedt: 26 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: