Krydret suppe med kuller og koriander
45 min

Krydret suppe med kuller og koriander

Kuller er en af de mange dejlige torskefisk med hvidt og saftigt kød, der passer godt til suppe.
Bedømmelse (2 vurderinger)

Min bedømmelse:

Krydret suppe med kuller og koriander

Kuller er en af de mange dejlige torskefisk med hvidt og saftigt kød, der passer godt til suppe.

Antal portioner
  • 160 g brune ris, parboiled (ca. 2 dl)
  • 2½ dl vand
  • ½ tsk groft salt
  • 2 spsk mangochutney
  • 300 g fintstrimlet kinakål i mundrette bidder

Pynt

  • friske korianderblade

Tilbehør

  • mangochutney

Fremgangsmåde:

Kom risene i en gryde med kogende vand tilsat salt. Kog dem ved svag varme og under tætsluttende låg i ca. ½ time.

Del imens kullerfileten i 12 lige store stykker. Læg fiskestykkerne sammen 2 og 2 om ½ spsk hakkede korianderblade. Bring vandet i kog i en sauterpande. Læg fiskestykkerne ned i vandet og drys dem med salt og peber. Damp fisken ved jævn varme og under låg i ca. 5 min. Tag fisken op og hold den varm. Hæld vandet væk og bring suppen i kog, under omrøring, i sauterpanden. Tilsæt porrerne.

Rør risene sammen med mangochutney og fordel de varme ris i 4 kopper. Vend toppene ud i dybe tallerkener. Læg et dobbelt stykke kuller i hver tallerken sammen med lidt kinkål. Hæld den varme suppe over fyldet. Server straks sammen med de sidste 2 stykker fisk, kinakålen og suppen, så man selv kan fylde op.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 8910 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 14,2 g
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 53 %
  • Fedt: 21 %
Print