Krydret svinekam med glaserede løg
                                
                                    2 timer
                                
                                
                    
                                    •
                                    Arbejdstid:  45 min
                                
                        
                
                    •
                    
            
        &format=webp) 
    Opskriften her er en variation af den traditionelle flæskesteg, dog stadig med kartofler og sauce!
Ingredienser
Krydret svinekam
| 
                                            
                                                    1200 g
                                                Svinekam uden ben og svær, men med tyndt fedtlag
                                            
                                     | |
|---|---|
| 
                                            
                                                    4
                                                Små knuste fed hvidløg
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    1 tsk
                                                Groft salt
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    
                                                Friskkværnet peber
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    1 spsk
                                                Finthakkede friske timianblade
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    ½ spsk
                                                Finthakket frisk rosmarin
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    2 dl
                                                Vand
                                            
                                     | 
Glaserede løg
| 
                                            
                                                    175 g
                                                Sukker (ca. 2 dl)
                                            
                                     | |
|---|---|
| 
                                            
                                                    25 g
                                                Smør
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    800 g
                                                Skalotteløg i halve
                                            
                                     | 
Sauce
| 
                                            
                                                    ½ liter
                                                Rødvinssauce
                                            
                                     | 
|---|
Tilbehør
| 
                                            
                                                    1½ kg
                                                Kogte kartofler
                                            
                                     | |
|---|---|
| 
                                            
                                                    500 g
                                                Dampede sukkerærter
                                            
                                     | 
Sådan gør du
Krydret svinekam
Glaserede løg
Sauce
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
504 kJ / 120 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,2 g | 
| Protein: | 6,9 g | 
| Fedt: | 5,4 g | 
| Kulhydrat: | 11 g | 
 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
    &format=webp) 
     
    