Krydret svinekam med glaserede løg
2 timer
•
Arbejdstid: 45 min
&format=webp)
Opskriften her er en variation af den traditionelle flæskesteg, dog stadig med kartofler og sauce!

Ingredienser
6 personer
Krydret svinekam
1200 g Svinekam uden ben og svær, men med tyndt fedtlag | |
---|---|
4 Små knuste fed hvidløg | |
1 tsk Groft salt | |
Friskkværnet peber | |
1 spsk Finthakkede friske timianblade | |
½ spsk Finthakket frisk rosmarin | |
2 dl Vand |
Glaserede løg
175 g Sukker (ca. 2 dl) | |
---|---|
25 g Smør | |
800 g Skalotteløg i halve |
Sauce
½ liter Rødvinssauce |
---|
Tilbehør
1½ kg Kogte kartofler | |
---|---|
500 g Dampede sukkerærter |
Sådan gør du
Krydret svinekam
Glaserede løg
Sauce
Bedømmelse
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
24665 kJ / 5895 kcal
Næringsindhold pr. 100g
501 kJ / 120 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 23,3 % | 6,9 g |
Kulhydrat: | 37,2 % | 11 g |
Fedt: | 39,5 % | 5,4 g |