Ca. 1 time ved 200° og derefter ca. 20 min ved 250°.
Farofa er for brasilianerne næmest hvad brød er for os i Danmark. Det serveres til mange forskellige retter og bliver lavet med varierende ingredienser. Retten egner sig godt på en buffet. Vil man servere grisekam med farofa som en lidt mere fyldig hovedret, kan man supplere med ovnbagte rodfrugter og iskold fraiche 9%.
22528 kJ / 5384 kcal
877 kJ / 210 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1 g |
Protein: | 27,9 % | 14,4 g |
Kulhydrat: | 20,2 % | 10,4 g |
Fedt: | 51,9 % | 12,3 g |
Tør hvidvin
|
4½ dl |
---|---|
Friskpresset limesaft
|
1 spsk |
Zittauerløg i kvarte
|
2 |
Små fed hvidløg i halve
|
4 |
Laurbærblade
|
2 |
Kvist bredbladet persille
|
1 |
Hele nelliker
|
6 |
Grisekam uden svær (ca. 1½ kg)
|
1 |
Groft salt
|
¾ tsk |
---|---|
Friskkværnet peber
|
|
Bacon (ca. 125 g)
|
8 skiver |
Bacon i tern
|
150 g |
---|---|
Hakkede zittauerløg
|
2 |
Små hakkede fed hvidløg
|
4 |
Sammenpiskede æg
|
2 |
Lyse rosiner
|
125 g |
Grofthakkede svesker
|
125 g |
Groft salt
|
1 tsk |
Hvedemel (ca. 1¼ dl)
|
75 g |
Majsmel (ca. 1¾ dl)
|
75 g |
Hakkede sorte oliven (ca. ¾ dl)
|
10 |
Hakket bredbladet persille (ca. dl)
|
1 dl |
Smør
|
25 g |
Bredbladet persille
|
---|