Svinekam med farofa - krydret drys

Svinekam med farofa - krydret drys

60+ min Hovedret
Denne farofa er med bl.a. bacon, svesker, oliven og persille, men den kan varieres i det uendelige...
Velbekomme!
Tips

Farofa er for brasilianerne næmest hvad brød er for os i Danmark. Det serveres til mange forskellige retter og bliver lavet med varierende ingredienser. Retten egner sig godt på en buffet. Vil man servere grisekam med farofa som en lidt mere fyldig hovedret, kan man supplere med ovnbagte rodfrugter og iskold fraiche 9%.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

22031 kJ / 5266 kcal

Næringsindhold pr. 100g

861 kJ / 206 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1 g
Protein: 29,4 % 14,9 g
Kulhydrat: 22,8 % 11,6 g
Fedt: 47,8 % 11,1 g

Ingredienser

Bæredygtighed
Bæredygtighed
Andelsselskabet
Andelsselskabet
Arla Karolines Køkken® App
Arla Karolines Køkken® App
Køb merchandise
Køb merchandise