Svinekam med jordskoksalat
1 time 5 min
•

Nyt og gammelt mødes...en dejlig frisk jordskoksalat med bl.a. dadler, grapefrugt og hytteost. Serveret til en traditionel flæskesteg med brun sauce og kartofler.
Ingredienser
1½ tsk
Groft salt
|
|
---|---|
2 kg
Grisekam med ridset svær og ben
|
|
½ liter
Vand
|
Jordskoksalat
200 g
Skrubbede jordskokker
|
|
---|---|
200 g
Hytteost
|
|
100 g
Rensede babysalatblade
|
|
150 g
Dadler i strimler
|
|
200 g
Grapefileter - af 2 røde grapefrugter
|
|
50 g
Stegt bacon i små stykker
|
Sauce
¼ liter
Madlavningsfløde
|
|
---|---|
1 spsk
Saucejævner
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
Kulør
|
Tilbehør
1¼ kg
Kartofler
|
---|
Sådan gør du
Jordskoksalat
Sauce
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
29708 kJ / 7100 kcal
Næringsindhold pr. 100g
616 kJ / 147 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,9 g |
Protein: | 27 % | 9,8 g |
Kulhydrat: | 22,2 % | 8 g |
Fedt: | 50,8 % | 8,5 g |
Relateret video
Flæskesteg med sprød svær
Der findes flere metoder til at opnå knasende sprødt svær. Karolines Køkkenskole viser dig her én metode, hvor du koger fedtet fra flæskesværen i vand. Dette sikrer dig en perfekt flæskesteg med sprød svær.
