Her får du opskriften på, hvordan du steger flæskesteg med sprød svær.
26426 kJ / 6316 kcal
548 kJ / 131 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,9 g |
Protein: | 30,5 % | 9,8 g |
Kulhydrat: | 25,2 % | 8,1 g |
Fedt: | 44,3 % | 6,6 g |
Der findes flere metoder til at opnå knasende sprødt svær. Karolines Køkkenskole viser dig her én metode, hvor du koger fedtet fra flæskesværen i vand. Dette sikrer dig en perfekt flæskesteg med sprød svær.
Groft salt
|
1½ tsk |
---|---|
Grisekam med ridset svær og ben
|
2 kg |
Vand
|
½ liter |
Skrubbede jordskokker
|
200 g |
---|---|
200 g | |
Rensede blandede babysalatblade
|
100 g |
Friske dadler i strimler
|
150 g |
Grapefileter - af 2 røde grapefrugter
|
200 g |
Stegt bacon i små stykker
|
50 g |
¼ liter | |
Lys saucejævner
|
1 spsk |
Groft salt
|
¼ tsk |
Friskkværnet peber
|
|
Kulør
|
Kartofler
|
1¼ kg |
---|