Ca. 1 time og 45 min. ved 200°.
26122 kJ / 6243 kcal
542 kJ / 130 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,9 g |
Protein: | 30,7 % | 9,8 g |
Kulhydrat: | 25,2 % | 8 g |
Fedt: | 44,1 % | 6,5 g |
Der findes flere metoder til at opnå knasende sprødt svær. Karolines Køkkenskole viser dig her én metode, hvor du koger fedtet fra flæskesværen i vand. Dette sikrer dig en perfekt flæskesteg med sprød svær.
1½ tsk
Groft salt
|
|
---|---|
2 kg
Grisekam med ridset svær og ben
|
|
½ liter
Vand
|
200 g
Skrubbede jordskokker
|
|
---|---|
200 g
Hytteost
|
|
100 g
Rensede babysalatblade
|
|
150 g
Dadler i strimler
|
|
200 g
Grapefileter - af 2 røde grapefrugter
|
|
50 g
Stegt bacon i små stykker
|
¼ liter
Madlavningsfløde
|
|
---|---|
1 spsk
Saucejævner
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
Kulør
|
1¼ kg
Kartofler
|
---|