Ca. 1 time og 45 min. ved 200°.
26122 kJ / 6243 kcal
542 kJ / 130 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,9 g |
Protein: | 30,7 % | 9,8 g |
Kulhydrat: | 25,2 % | 8 g |
Fedt: | 44,1 % | 6,5 g |
Her får du opskriften på, hvordan du steger flæskesteg med sprød svær.
Der findes flere metoder til at opnå knasende sprødt svær. Karolines Køkkenskole viser dig her én metode, hvor du koger fedtet fra flæskesværen i vand. Dette sikrer dig en perfekt flæskesteg med sprød svær.
1½ tsk
Groft salt
|
|
---|---|
2 kg
Grisekam med ridset svær og ben
|
|
½ liter
Vand
|
200 g
Skrubbede jordskokker
|
|
---|---|
200 g
Hytteost
|
|
100 g
Rensede babysalatblade
|
|
150 g
Dadler i strimler
|
|
200 g
Grapefileter - af 2 røde grapefrugter
|
|
50 g
Stegt bacon i små stykker
|
¼ liter
Madlavningsfløde
|
|
---|---|
1 spsk
Saucejævner
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
Kulør
|
1¼ kg
Kartofler
|
---|