Marineret svinekam

Marineret svinekam

60+ min Hovedret

Med en marinade med tør rødvin, laurbærblade, hvid peber og dejlig frisk timian får svinekammen en fantastisk smag. Marineret svinekam og ikke mindst den gode sauce smager dejligt. uanset om det er jul eller bare tid til gæster. Glæd dig til marineret svinekam med skøn rødvinssauce.

Mere inspiration

Marineret svinekam med skøn sauce vil nyde selskabet med pommes Anna.

Velbekomme!
Brug en rest

Har du marineret svinekam tilovers, kan du bruge det som pålæg eller måske i en "flæskestegssandwich"

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

25957 kJ / 6204 kcal

Næringsindhold pr. 100g

535 kJ / 128 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1 g
Protein: 23,9 % 7,5 g
Kulhydrat: 26,7 % 8,4 g
Fedt: 49,4 % 7,1 g

Ingredienser

Indkluderet i opskriften