Marineret svinekam
23 timer 30 min
•
Arbejdstid: 30 min
•
Med en marinade med tør rødvin, laurbærblade, hvid peber og dejlig frisk timian får svinekammen en fantastisk smag. Marineret svinekam og ikke mindst den gode sauce smager dejligt. uanset om det er jul eller bare tid til gæster. Glæd dig til marineret svinekam med skøn rødvinssauce.
Ingredienser
4 dl
Tør rødvin
|
|
---|---|
5
Laurbærblade
|
|
5
Letknuste hvide peberkorn
|
|
6 stilke
Frisk timian
|
|
2
Hakkede mellemstore løg
|
|
¼
Knoldselleri skåret i strimler (ca. 250 g)
|
|
1½ kg
Grisekam uden svær
|
|
50 g
Smør
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
Sauce
¼ liter
Piskefløde
|
|
---|---|
¾ dl
Vand
|
|
1½ dl
Hvedemel
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
Kulør
|
Indkluderet i opskriften
Sådan gør du
Sauce
Har du marineret svinekam tilovers, kan du bruge det som pålæg eller måske i en "flæskestegssandwich"
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
20273 kJ / 4845 kcal
Næringsindhold pr. 100g
599 kJ / 143 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,7 g |
Protein: | 27,6 % | 9,7 g |
Kulhydrat: | 10,9 % | 3,9 g |
Fedt: | 61,5 % | 10 g |