Ca. 1 time og 15 min. ved 175° - traditionel ovn.
Har du marineret svinekam tilovers, kan du bruge det som pålæg eller måske i en "flæskestegssandwich"
20494 kJ / 4898 kcal
609 kJ / 146 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,7 g |
Protein: | 27,3 % | 9,8 g |
Kulhydrat: | 10,8 % | 3,9 g |
Fedt: | 61,9 % | 10,2 g |
Marineret svinekam med skøn sauce vil nyde selskabet med pommes Anna.
4 dl
Tør rødvin
|
|
---|---|
5
Laurbærblade
|
|
5
Letknuste hvide peberkorn
|
|
6
Friske timiankviste
|
|
2
Hakkede mellemstore zittauerløg
|
|
¼
Knoldselleri skåret i strimler (ca. 250 g)
|
|
1½ kg
Grisekam uden svær
|
|
50 g
Smør
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
¼ liter
Piskefløde
|
|
---|---|
¾ dl
Vand
|
|
1½ dl
Hvedemel
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
Kulør
|