En lækker og cremet tunsalat med æg og frisk basilikum. Server hjemmelavet tunsalat til frokost med salat til eller som fyld i pitabrød. Tunsalat med æg kan også portionsanrettes og bruges til forret - så lav gerne tunsalat til et par dage. Den er nemlig også et hit i madpakken - enten i en sandwich, mellem to stykker rugbrød - eller kom tunsalaten i en skål for sig selv, flankeret af bidegrønt og brød.
Skal du have en frisklavet madpakke med, så lav tunsalaten dagen før, og smæk den sammen med brødet lige inden du skal ud af døren. Du kan krydre tunsalaten med ekstra krydderurter eller med chiliflager. Kvark kan udskiftes med andre syrnede produkter.
3359 kJ / 803 kcal
427 kJ / 102 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,9 g |
Protein: | 45 % | 11,3 g |
Kulhydrat: | 39,1 % | 9,8 g |
Fedt: | 15,9 % | 1,8 g |
Er du i tvivl om kogetiden på æg? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole koger æg.