Krydret tunsalat

Krydret tunsalat

1 timer Frokost
En lækker og cremet tunsalat med æg og frisk basilikum. Server hjemmelavet tunsalat til frokost med salat til eller som fyld i pitabrød. Tunsalat med æg kan også portionsanrettes og bruges til forret - så lav gerne tunsalat til et par dage. Den er nemlig også et hit i madpakken - enten i en sandwich, mellem to stykker rugbrød - eller kom tunsalaten i en skål for sig selv, flankeret af bidegrønt og brød.
Mere inspiration

Bag evt. dette brød til tunsalaten.

Grovbrød
60+ min
Grovbrød
(17)
Velbekomme!
Tips

Skal du have en frisklavet madpakke med, så lav tunsalaten dagen før, og smæk den sammen med brødet lige inden du skal ud af døren. Du kan krydre tunsalaten med ekstra krydderurter eller med chiliflager. Kvark kan udskiftes med andre syrnede produkter.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

3404 kJ / 814 kcal

Næringsindhold pr. 100g

393 kJ / 94 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,9 g
Protein: 44,8 % 10,4 g
Kulhydrat: 39,4 % 9,1 g
Fedt: 15,8 % 1,7 g
Relateret video
Sådan koger du æg

Er du i tvivl om kogetiden på æg? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole koger æg.

Ingredienser