Bag evt. dette brød til tunsalaten.
Skal du have en frisklavet madpakke med, så lav tunsalaten dagen før, og smæk den sammen med brødet lige inden du skal ud af døren. Du kan krydre tunsalaten med ekstra krydderurter eller med chiliflager. Kvark kan udskiftes med andre syrnede produkter.
3287 kJ / 786 kcal
379 kJ / 91 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,7 g |
Protein: | 45 % | 10 g |
Kulhydrat: | 38,7 % | 8,6 g |
Fedt: | 16,3 % | 1,7 g |
Er du i tvivl om kogetiden på æg? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole koger æg.
Tun i vand
|
1 dåse |
---|---|
Hårdkogte æg
|
2 |
Hakket zittauerløg
|
1 |
Små knuste fed hvidløg
|
2 |
Hakkede frisk basilikum
|
½ dl |
Friskpresset citronsaft
|
2½ tsk |
1½ dl | |
Groft salt
|
¾ tsk |
Friskkværnet peber
|
Icebergsalat revet i grove stykker
|
4 dl |
---|---|
Cherrytomater i kvarte
|
4 |
Syltede agurker i strimler
|
2 |
Ristet landbrød i meget tynde skiver
|
100 g |
Groftkværnet peber
|
---|