Krydret tunsalat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(30 vurderinger)

1 timer

En lækker og cremet tunsalat med æg og frisk basilikum. Server tunsalaten til frokost med salat til eller som fyld i pitabrød.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Tunsalat

  • 1 dåse tun i vand
  • 2 hårdkogte æg
  • 1 hakket zittauerløg
  • 2 små knuste fed hvidløg
  • ½ dl hakkede friske basilikumblade
  • 2½ tsk friskpresset citronsaft
  • 1½ dl Karolines Køkken® Kvark 0,3% Kvark 0,3%
  • ¾ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 4 dl icebergsalat revet i grove stykker
  • 4 cherrytomater i kvarte
  • 2 syltede agurker i strimler
  • 100 g ristet landbrød i meget tynde skiver

Pynt

  • groftkværnet peber

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Tunsalat

  1. Hæld vandet fra tunen. Pil de let afkølede æg og hak dem.
  2. Vend de hakkede æg med tun, løg og de øvrige ingredienser. Stil tunsalaten tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Smag til.
  3. Læg en bund af icebergsalat på et fad. Fordel 10 "æg" af tunsalaten - form "æggene" med 2 spiseskeer dyppet i vand.
  4. Pynt med cherrytomater, syltede agurker og groftkværnet peber.

Sådan koger du æg

Er du i tvivl om kogetiden på æg? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole koger æg.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 3430 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 8,2 g
  • Protein: 37 %
  • Kulhydrat: 43 %
  • Fedt: 20 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag