Skal du have en frisklavet madpakke med, så lav tunsalaten dagen før, og smæk den sammen med brødet lige inden du skal ud af døren. Du kan krydre tunsalaten med ekstra krydderurter eller med chiliflager. Kvark kan udskiftes med andre syrnede produkter.
3294 kJ / 787 kcal
378 kJ / 90 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,7 g |
Protein: | 45 % | 10 g |
Kulhydrat: | 38,8 % | 8,6 g |
Fedt: | 16,2 % | 1,7 g |
Bag evt. dette brød til tunsalaten.
Er du i tvivl om kogetiden på æg? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole koger æg.
1 dåse
Tun i vand
|
|
---|---|
2
Hårdkogte æg
|
|
1
Hakket løg
|
|
2
Små knuste fed hvidløg
|
|
½ dl
Hakkede basilikumblade
|
|
2½ tsk
Friskpresset citronsaft
|
|
1½ dl
Kvark
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
4 dl
Icebergsalat revet i grove stykker
|
|
---|---|
4
Cherrytomater i kvarte
|
|
2
Syltede agurker i strimler
|
|
100 g
Ristet landbrød i meget tynde skiver
|
Groftkværnet peber
|
---|