Krydret tunsalat

Krydret tunsalat

1 timer Frokost

En lækker og cremet tunsalat med æg og frisk basilikum. Server hjemmelavet tunsalat til frokost med salat til eller som fyld i pitabrød. Tunsalat med æg kan også portionsanrettes og bruges til forret - så lav gerne tunsalat til et par dage. Den er nemlig også et hit i madpakken - enten i en sandwich, mellem to stykker rugbrød - eller kom tunsalaten i en skål for sig selv, flankeret af bidegrønt og brød.

Mere inspiration

Bag evt. dette brød til tunsalaten.

Velbekomme!
Tips

Skal du have en frisklavet madpakke med, så lav tunsalaten dagen før, og smæk den sammen med brødet lige inden du skal ud af døren. Du kan krydre tunsalaten med ekstra krydderurter eller med chiliflager.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

3359 kJ / 803 kcal

Næringsindhold pr. 100g

427 kJ / 102 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,9 g
Protein: 45 % 11,3 g
Kulhydrat: 39,1 % 9,8 g
Fedt: 15,9 % 1,8 g
Relateret video
Sådan koger du æg

Er du i tvivl om kogetiden på æg? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole koger æg.

Ingredienser