Kvarkfranskbrød

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(12 vurderinger)

60+ min

Lyst og sprødt franskbrød - kan formes efter ønske eller bages i form.

Ingredienser

15 skiver pr. brød

Antal portioner

Pensling

  • sammenpisket æg

Sådan gør du

Sådan gør du

Smørret smeltes, mælken tilsættes og gæren røres ud heri. Sukker, salt og 250 g af melet røres i, så dejen bliver lind. Derefter røres kvarken i og til sidst resten af melet. Dejen æltes, hæves ca. 25 min. og formes til 2 brød, der efterhæves på pladen i ca. 15 min. Pensles med sammenpisket æg og bages midt i ovnen.

Tip

Ønskes brødene bagt i form, anvendes der kun 800 g mel til opskriften.

Bagetid

Ca. 35 min. ved 200°.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 18290 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 40,5 g
  • Protein: 13 %
  • Kulhydrat: 75 %
  • Fedt: 12 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: