Kvarkfranskbrød

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(12 vurderinger)

60+ min

Lyst og sprødt franskbrød - kan formes efter ønske eller bages i form.

Ingredienser

15 skiver pr. brød

Antal portioner

Pensling

  • sammenpisket æg

Sådan gør du

Sådan gør du

Smørret smeltes, mælken tilsættes og gæren røres ud heri. Sukker, salt og 250 g af melet røres i, så dejen bliver lind. Derefter røres kvarken i og til sidst resten af melet. Dejen æltes, hæves ca. 25 min. og formes til 2 brød, der efterhæves på pladen i ca. 15 min. Pensles med sammenpisket æg og bages midt i ovnen.

Tip

Ønskes brødene bagt i form, anvendes der kun 800 g mel til opskriften.

Bagetid

Ca. 35 min. ved 200°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 18290 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 40,5 g
  • Protein: 13 %
  • Kulhydrat: 75 %
  • Fedt: 12 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: