Kvarkfranskbrød

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(11 vurderinger)

60+ min

Lyst og sprødt franskbrød - kan formes efter ønske eller bages i form.

Ingredienser

15 skiver pr. brød

Antal portioner

Pensling

  • sammenpisket æg

Sådan gør du

Sådan gør du

Smørret smeltes, mælken tilsættes og gæren røres ud heri. Sukker, salt og 250 g af melet røres i, så dejen bliver lind. Derefter røres kvarken i og til sidst resten af melet. Dejen æltes, hæves ca. 25 min. og formes til 2 brød, der efterhæves på pladen i ca. 15 min. Pensles med sammenpisket æg og bages midt i ovnen.

Tip

Ønskes brødene bagt i form, anvendes der kun 800 g mel til opskriften.

Bagetid

Ca. 35 min. ved 200°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 18290 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 40,5 g
  • Protein: 13 %
  • Kulhydrat: 75 %
  • Fedt: 12 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: