Kvarkkage minder om cheesecake. Kiksebunden er skiftet ud med lyse lagkagebunde, som gør kvarkkagen lækker og svampet. Server kvarkkagen til dessert - og lav den gerne dagen i forvejen.
10190 kJ / 2435 kcal
1037 kJ / 248 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0 g |
Protein: | 8,6 % | 5,3 g |
Kulhydrat: | 44,2 % | 27 g |
Fedt: | 47,2 % | 13,2 g |
I stedet for lagkagebunde, kan du lave kvarkkagen med én bund bestående af 125 g fuldkornshvedekiks og 75 g smeltet smør. Smuldr kiksene i det smeltede smør og bland det sammen. Anbring en springform (uden bund) på et serveringsfad og pres kikseblandingen ud heri. Hæld kvarkcremen over og stil kagen tildækket i køleskabet i mindst 4 timer. Pynt med friske bær, halve vindruer, fine strimler af citronskal og eller rød skovsyre.