Kylling i wok

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(80 vurderinger)

30 min

Gulerod og rosiner har altid været en god kombination - nu med kylling.

Ingredienser

Antal portioner

  • 2 spsk rapsolie
  • 15 g smør
  • 400 g kyllingeinderfileter i mindre stykker
  • 100 g rosiner, fx grønne rosiner
  • 1 spsk fintrevet citronskal (usprøjtet)
  • 2 spsk friskpresset citronsaft
  • 1 tsk groft salt
  • 5 gulerødder i tynde stave
  • 1 dl vand
  • ½ spsk majsstivelse, fx maizena
  • 8 forårsløg i mindre stykker
  • 1 liter fintstrimlet kinakål
  • friskkværnet peber

Tilbehør

  • 320 g risblanding med vilde ris (ca. 4 dl)

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad en wok eller stegegryde blive godt varm - ca. 4 min. ved kraftig varme. Lad fedtstoffet blive varmt i wokken. Svits kyllingestrimler, rosiner, citronskal, -saft og salt i ca. 2 min. Tilsæt gulerødder og svits i yderligere ca. 1 min. Rør imens majsstivelse og vand sammen. Tilsæt jævningen sammen med forårsløg og kog i ca. ½ min. Tilsæt kål og peber - vend godt rundt og server straks sammen med nykogte ris.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10240 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 20 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 62 %
  • Fedt: 18 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: