Kylling i wok

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(76 vurderinger)

30 min

Gulerod og rosiner har altid været en god kombination - nu med kylling.

Ingredienser

Antal portioner

  • 2 spsk rapsolie
  • 15 g smør
  • 400 g kyllingeinderfileter i mindre stykker
  • 100 g rosiner, fx grønne rosiner
  • 1 spsk fintrevet citronskal (usprøjtet)
  • 2 spsk friskpresset citronsaft
  • 1 tsk groft salt
  • 5 gulerødder i tynde stave
  • 1 dl vand
  • ½ spsk majsstivelse, fx maizena
  • 8 forårsløg i mindre stykker
  • 1 liter fintstrimlet kinakål
  • friskkværnet peber

Tilbehør

  • 320 g risblanding med vilde ris (ca. 4 dl)

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad en wok eller stegegryde blive godt varm - ca. 4 min. ved kraftig varme. Lad fedtstoffet blive varmt i wokken. Svits kyllingestrimler, rosiner, citronskal, -saft og salt i ca. 2 min. Tilsæt gulerødder og svits i yderligere ca. 1 min. Rør imens majsstivelse og vand sammen. Tilsæt jævningen sammen med forårsløg og kog i ca. ½ min. Tilsæt kål og peber - vend godt rundt og server straks sammen med nykogte ris.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10240 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 20 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 62 %
  • Fedt: 18 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: