Kylling med paprikasauce og grønne bønner

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(51 vurderinger)

30 min

Nem og hurtig aftensmad med cremet sauce, kylling, grøntsager og pasta. Mad som de fleste børn og voksne kan lide.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 2 spsk rapsolie
  • 4 rødløg i tynde både
  • 3 kyllingefileter i ca. 1 cm tykke skiver
  • 1 dl vand
  • ¼ liter Karolines Køkken® Madlavningsfløde 18%
  • 400 g frosne haricots verts
  • 1½ spsk edelsüsspaprika
  • ½ tsk sukker
  • 2 tsk groft salt
  • 3 liter vand
  • 1 spsk groft salt
  • 500 g frisk hvid pasta, fx fettuccine

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Varm halvdelen af fedtstoffet i en sauterpande ved kraftig varme. Svits løgbådene i ca. 1 min. og tag dem op. Lad resten af fedtstoffet blive varmt i panden og brun kyllingekødet i ca. 2 min. Tilsæt vand, fløde, bønner, paprika, sukker og salt. Bring retten i kog og lad den koge ved svag varme i ca. 2 min. Tilsæt de svitsede løg, varm retten igennem og smag til.

Bring imens vand tilsat salt i kog i en stor gryde. Tilsæt pasta og kog den ved svag varme og under omrøring i ca. 2 min. - pastaen skal være mør, men ikke blød.

Ved serveringen

Lad pastaen dryppe af i et dørslag. Kom pastaen i en varm skål og hæld paprikasaucen over. Server straks.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 11880 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 16,7 g
  • Protein: 23 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Fedt: 30 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag