Kylling med paprikasauce og grønne bønner

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(46 vurderinger)

30 min

Nem og hurtig aftensmad med cremet sauce, kylling, grøntsager og pasta. Mad som de fleste børn og voksne kan lide.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Ingredienser

Antal portioner

  • 3 liter vand
  • 1 spsk groft salt
  • 500 g frisk hvid pasta, fx fettuccine

Sådan gør du

Sådan gør du

Varm halvdelen af fedtstoffet i en sauterpande ved kraftig varme. Svits løgbådene i ca. 1 min. og tag dem op. Lad resten af fedtstoffet blive varmt i panden og brun kyllingekødet i ca. 2 min. Tilsæt vand, fløde, bønner, paprika, sukker og salt. Bring retten i kog og lad den koge ved svag varme i ca. 2 min. Tilsæt de svitsede løg, varm retten igennem og smag til.

Bring imens vand tilsat salt i kog i en stor gryde. Tilsæt pasta og kog den ved svag varme og under omrøring i ca. 2 min. - pastaen skal være mør, men ikke blød.

Ved serveringen

Lad pastaen dryppe af i et dørslag. Kom pastaen i en varm skål og hæld paprikasaucen over. Server straks.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 11880 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 16,7 g
  • Protein: 23 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Fedt: 30 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag